IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

La cerca ha trobat 3 coincidències

Autor: houki
18/11/2004 a les 14:07
Fòrum: Cançons
Tema: No funciona el mp3 de fushigi yuugi
Respostes: 0
Visualització: 11710

No funciona el mp3 de fushigi yuugi

He anat a la seccio de cançons per baixar-me la canço de fushigi yuugi i no funciona el link, no me la puc baixar. És un error meu o de la pagina, sisplau si es de la pagina arreglau q me la vull baixar :( T'ho agrairia molt, gracies!! :oops:
Autor: houki
10/01/2004 a les 18:15
Fòrum: Cançons
Tema: Sobre els mp3 en català
Respostes: 1
Visualització: 1632

Sobre els mp3 en català

Magradaria saber si tornaràs a posar el mp3 en catala de les series q hi havia abans i posaras els q hi faltaven i els de les series noves. I en cas d q hagis posat ja uns kuants a kina seccion hi son, perke mes q miro no les trobo :shock: XDD
Autor: houki
28/09/2003 a les 00:07
Fòrum: Usuaris
Tema: wolaaaaaaaaa^^
Respostes: 1
Visualització: 1640

wolaaaaaaaaa^^

Weno, pos ya tamos tra vez aki, con mi pedacho davatar, lo hiré cambiando, porke me molan muchos *_____* un tiempo unos y un tiempo otros XDD Q mas... supongo q ya lo sabreis porke lo habran dicho ya muchas veces pero yo lo digo XDDD las sogs de kamikaze kaito jeanne en catalan no funcionan, no se p...