IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

La cerca ha trobat 4 coincidències

Autor: [Kirara]& [*Inuyasha*
23/12/2006 a les 03:18
Fòrum: Shojo
Tema: Fushigiiiii
Respostes: 7
Visualització: 4019

jo no e vist gaires capitols, pro a mi m'agrada molt la serie, sobretot els endings (encara k alguns es pasen de llargs...) I de personatges... um... doncs el meu preferit es en Tasuki, Tama, Hotohori... sk tots son tan waposss!!! k no se pas triarne 1!! xD, pro dels dolents si k o tinc molt clar ki...
Autor: [Kirara]& [*Inuyasha*
23/12/2006 a les 03:10
Fòrum: Shojo
Tema: Fushigi yuugi: La Noia mes maka de fushigi es?
Respostes: 21
Visualització: 11284

yuki_14 ha escrit:home, llavors en hotohori.................. es un kas especial no?? XDD
jo si k pensu k en jotohori es especial!! especialment quan duu el pèl llarg (nyu2) es tan macu!!! y en tama... es perfecte pro 1 muca serios, ami xulo no em sembla pas... en tot cas es la meva opinió..
Autor: [Kirara]& [*Inuyasha*
19/12/2006 a les 17:44
Fòrum: Shojo
Tema: Club de fans Tasuki!
Respostes: 26
Visualització: 10208

jo el ke li trobu a en tamahome es ke es tan perfecte ke no podria arribar-hi mai y tant k es perfecte en tama!!! , però jo trobu k li falta algo ... una mica "de tasuki"... sempre sta una mica seriós... pro en Tasuki... no li falta res.. encara k sigi una mica tossut, i enfadós.. es tan ...
Autor: [Kirara]& [*Inuyasha*
19/12/2006 a les 17:26
Fòrum: Shojo
Tema: Kin es el tio mes bo de fruits basket?
Respostes: 61
Visualització: 19094

->maron<- ha escrit:
"nagisa" ha escrit:A mi en Yuki.
Pero tots m'agraden molt perquè em fan riure.
a casa tenim grans batalles quan mirem fruits basket :lol:
A mi tmbé tots em fan riure i plorar... :oops: pro el que mes m'agraden son en Yuki i l'Ayame.. jeje, esk es tan estrambotic i divertit k mencanta!!!