Pàgina 1 de 1

Episodi en carn i ossos de Detectiu Conan (No menteixo!)

Publicat: 19/07/2006 a les 14:09
Autor: otaku_fujida
Bé, hola de nou. Fent el manta per la web del 3xl.net he trobat això:

[18-07-2006] Se celebren els deu anys de Detectiu Conan i el Shinichi encara no ha pogut tornar al seu estat natural definitivament. Encara continua resolent els casos més difícils sense aixecar més de dos pams de terra, però sí que podrà passar de personatge de manganime a noi de carn i ossos. Així és com se celebrarà el desè aniversari del noi detectiu més brillant del món: amb un episodi especial d'imatge real.

Però en aquest cas no veurem el Conan en acció, sinó el Shinichi! De fet, es tracta d'un capítol que succeeix temps abans que el pobre Shinichi encongís fins a fer-se el Conan Edogawa que tots coneixem. La història que s'hi explicarà tindrà molta acció i estarà bastant centrada en la parella Ran-Shinichi. Allò que esperaven els fans com la Maron-San!

Els actors que encarnaran aquesta soferta parella (allò de Romeu i Julieta és gairebé una broma comparat amb la història del Shinichi i la Ran!) són el Shun Oguri i la Tomoka Kurokawa. El Shun Oguri és famós per haver interpretat el dorama de Hana Yori Dango i la Tomoka Kurokawa ha protagonitzat el llargmetratge Teru teru ashita.

Aquest episodi especial s'emetrà aquesta tardor a la televisió japonesa i ja es parla que aquest seria el primer capítol d'una sèrie d'emissió regular paral·lela a la d'animació, però això encara està per confirmar.

A que mola!!!! Jo el vull veure ^^ LLàstima que només surti a la televisió japonesa. Bé, queda l'esperança del Youtube xD

Publicat: 19/07/2006 a les 16:08
Autor: Suzu
No ho se... un capitol especial de conan està bé, pero que facin tota la serie... Jo he vist alguns capitols de la sailormoon en imatge real i ho trobo un parida. Per si només es un capitol i el posen algun dia al 3xl, riurem una estona!

Publicat: 19/07/2006 a les 16:45
Autor: znake
Però és que sailormoon és més irreal que sa mare. Amb Conan no hi han tantes bestieses, tot podria ser real exepte les sabates que doblen les potencies i poc més... Per als que no els hi agrada el anime però si les telenoveles estaria bé.

Publicat: 19/07/2006 a les 17:42
Autor: DarkDrago
Pot estar b xD

El vull veure xD

Publicat: 19/07/2006 a les 23:48
Autor: Ran
No comparen els atacs i les paraules màgiques de Sailor Moon amb els casos d'assassinat i la vida "quotidiana" de Detecitu Conan ^^. M'encantaria veure aquest episodi aviat, tot i que no crec que res superi l'anime en sí, hi estem massa acostumats xD

Però bé, és un bon repte.

Nova informació:

Títol: Kudo Shinichi no Chousen (Una carta de desafiament per en Shinichi Kudo)

Sinopsis: El jove detectiu Shinichi Kudo rep un missatge: Segrestaran un dels seus companys de classe durant el seu viatge de graduació/ fi de curs. Ell ha de descobrir la veritat abans que acabi el viatge.

Actors:
# Oguri Shun --- Kudo Shinichi
# Kurokawa Tomoka --- Mouri Ran
# Jinnai Takanori --- Mouri Kogoro
# Iwasa Mayuko --- Suzuki Sonoko
# Nishikawa Masahiko --- Inspector Megure
# Ibu Masatou --- Tamagawa (l'Akemi Miyano de l'anime)

I fins aquí he trobat. Ja veurem com acaba tot plegat :P

Publicat: 21/07/2006 a les 13:16
Autor: otaku_fujida
M'en he enrecordat fa poc de que avans sempre em flipava pensant que farien una pel·licula de Dragon Ball en carn i ossos xDDD Us ho imagineu? Seria terrible xP Hi hauria més efectes especials que faria pena.

Publicat: 21/07/2006 a les 15:31
Autor: gruay/gracia
otaku_fujida ha escrit:M'en he enrecordat fa poc de que avans sempre em flipava pensant que farien una pel·licula de Dragon Ball en carn i ossos xDDD Us ho imagineu? Seria terrible xP Hi hauria més efectes especials que faria pena.

:punts: ja n'hi ha una... La vam mirar un dia a manga i és penosa...
No us la recomano

Publicat: 21/07/2006 a les 15:51
Autor: Sahaquiel
gruay/gracia ha escrit:
otaku_fujida ha escrit:M'en he enrecordat fa poc de que avans sempre em flipava pensant que farien una pel·licula de Dragon Ball en carn i ossos xDDD Us ho imagineu? Seria terrible xP Hi hauria més efectes especials que faria pena.

:punts: ja n'hi ha una... La vam mirar un dia a manga i és penosa...
No us la recomano


Jo també l'he vist. Quasi no m'enrecordo, la vaig veure de petit. Però no em sona que fos gran cosa sincerament.