Pàgina 1 de 1

SOS EN FILOSOFIA

Publicat: 23/10/2006 a les 19:11
Autor: nemosine
Qui puga ajudarme en un treball de filosofia que tinc que fer per a dema sobre el "el mito de caverna" de Platon per favor que me conteste el mes rapid posible, que no per on agafarho i ho necesite per a dema.
Es tracta sobre una redaccio sobre dos posibles temes, que em dona igual quin siga.
1- coneixemen i opinio
2- la realitat i les seues clases

Publicat: 23/10/2006 a les 19:36
Autor: otaku_fujida
Ostres, aquest mite crec que el vaig llegir al llibre "El món de Sofía"
Segurament trobaràs algo, n'estic segur.

Publicat: 23/10/2006 a les 22:52
Autor: _Kirara_
aviam.. plató creu en el món de les idees, un mon on hi ha la perfecció la veritat, però aquestes idees, al caure en el mon sensible, (el nostre) mai no son perfectes. exemple: idea= cercle, objecte= pilota, i assimila les idees al coneixament. tambe creia en la reencarnació i la dualitat de l'anima..el mite de la caverna és el que explika que la nostre ànima, avans de tancarse al cos, ja ha estat al món de les idees, i ha pogut contemplar totes i cadascuna d'elles. aleshores, nosaltres quan coneixem el món, no l'aprenem, sinó que el recordem, recordem totes les idees que l'anima va veure en el mon de les idees i que en el mon sensible tan sols son copies imperfectes..

és l'unic que recordu.. és el que hem fet avui a classe..

esperu servirte d'ajuda..u.u

Publicat: 24/10/2006 a les 17:23
Autor: Ereza
Imatge

Publicat: 27/10/2006 a les 16:47
Autor: nemosine
Hola a tots!!!
Moltes gracies per ajudarme, em va servir de molt i per fir vaig poder entregar la redaccio.
A mi no se me dona gens be la filosofia :cry: i com se que em tornaran a manar mes redaccions, si torne a necesitar ajuda, que podre tornar a demanar-vos-la? :oops:
El meu fort son els idiomes (incluix en els idiomes el llati i el grec clasic) i em defenc prou be amb la historia y la historia de l'art, si necesiteu ajuda amb aquestes em podeu demanar ajuda sempre que vulgueu.
Adeu i gracies una altra vegada. :finsaviat: