Pàgina 1 de 1

una petita introducció...

Publicat: 23/03/2005 a les 23:57
Autor: shipo
mireu, pki no va poder veure tota la seria:

DOREMI: la de rosa, la prota i la més patosa, pro kom totes les protes,buf, TOTHOM se l'estima.....els "guionistes" no es kancen de fer sempre el mateix?

HAZUKI: la tipika llesta, de kasa rika. té el  kolor taronja. Una mika pava pel meu gust...

AIKO: la blava. Es la típika esportista, k vasteix i pensa, depen de kuan, kom un noi. En la meva opinio, es la k més mola. Sempre diu el k pensa.

ONPU: La lila. Cantan i actriu. es al principi una borde i no i a ki la suporti. te un karakter un xik estrany, i de vegades n'hi ha per pagar-la.

MOMOKO: La groga. Es japonesa, pro amb pocs anys els seus pares i ella sen van anar a viure als EEUU. sabia parlar japones, pro masa temps sense praktikar... JA SE SAP. Es apranenta de bruixa gràcies a una dona ja morta anomenada Majomonrou. Es mooolt simpatika, pro te un sentit de l'humor una mika rar.

FLORETA: es akell bebè tan bufo. a la seguent temporada es konverteix en una noieta de la edat de les aprenentes, gràcies els seus poders màgiks.té el kolor blanc. An estat apunt de no tornar a fer màgia 2 vegades per la seva kulpa. Va neixer del rose del jardi reial, vet aki el seu gran poder magik.

i tots deveu ave sentit a parlar de la majorika oi?
esk kansa tan eskriure....XD

vinga, dw i salut

vinga, esperu k no tingeu dubtes