IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

una petita introducció...

Amor, romanços, yaoi... Parleu de shojo tot passant-vos per aquí!
Respon
shipo

una petita introducció...

Entrada Autor: shipo »

mireu, pki no va poder veure tota la seria:

DOREMI: la de rosa, la prota i la més patosa, pro kom totes les protes,buf, TOTHOM se l'estima.....els "guionistes" no es kancen de fer sempre el mateix?

HAZUKI: la tipika llesta, de kasa rika. té el  kolor taronja. Una mika pava pel meu gust...

AIKO: la blava. Es la típika esportista, k vasteix i pensa, depen de kuan, kom un noi. En la meva opinio, es la k més mola. Sempre diu el k pensa.

ONPU: La lila. Cantan i actriu. es al principi una borde i no i a ki la suporti. te un karakter un xik estrany, i de vegades n'hi ha per pagar-la.

MOMOKO: La groga. Es japonesa, pro amb pocs anys els seus pares i ella sen van anar a viure als EEUU. sabia parlar japones, pro masa temps sense praktikar... JA SE SAP. Es apranenta de bruixa gràcies a una dona ja morta anomenada Majomonrou. Es mooolt simpatika, pro te un sentit de l'humor una mika rar.

FLORETA: es akell bebè tan bufo. a la seguent temporada es konverteix en una noieta de la edat de les aprenentes, gràcies els seus poders màgiks.té el kolor blanc. An estat apunt de no tornar a fer màgia 2 vegades per la seva kulpa. Va neixer del rose del jardi reial, vet aki el seu gran poder magik.

i tots deveu ave sentit a parlar de la majorika oi?
esk kansa tan eskriure....XD

vinga, dw i salut

vinga, esperu k no tingeu dubtes
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 7 visitants