Pàgina 1 de 1

Do As Infinity

Publicat: 24/12/2003 a les 00:34
Autor: Esbotzegat
Avui m'he baixat el 5è àlbum d'aquest grup, "Gates of Heaven"... *____* No sentia meravelles com aquesta des de fa temps.

A algú més a part de mi li agrada aquest grup? Són tres components, però només donen dos la cara. I la cantant... XD~~~~~~~~~~~O en fi, que si a més de cantar bé... en fi

Si us el voleu baixar: http://jpmp3.com us baixeu el NetPumper i ale, a baixar tot el que vulgueu.

Publicat: 05/02/2004 a les 20:03
Autor: Jygoro-kun
Por fin! (ya sé que llego un pelín tarde :P )

Decía que por fin encuentro a alguien que le gusta Do As Infintiy! Hace un par de meses me bajé de la pagina que dices Sheikah el album de Gates of Heaven y a mí también me encantó. :D

Cuál es tu canción preferida? Es dificil decidirse pero, yo digo que Yoru el track 10. Con esos sonidos extraños, pero con un estribillo muy pegadizo, me encanta! ^o^ Luego está el track 11 "Thanksgiving Day", una cancion muy alegre.

Y si, la voz de la Tomiko Van es única. ^____^

Salu2

Publicat: 10/07/2004 a les 14:30
Autor: Esbotzegat
Ah, weno, respondo un poco tarde... ^^

A mi me encanta "Buranko", y "Honjitsu wa seiten naru" o algo así tb está muy bien. Me gustan todas en general.

Lo que más me gusta es poner música de DAI salteada, de todos los álbumes que tengo por ahí sueltos.

Publicat: 26/07/2004 a les 22:49
Autor: Ran
No sabia que hi havia gent a qui li agradés Do As Infinity :D
A mi m'agrada molt! Estic aficionada a cantants japonesos Jeje
La cançó de Buranko és una de les que més m'agraden, és preciosa i amb una tornada que té molt de ganxo n_n La de Hiiragi també està prou bé, m'agradaria saber-ne la traducció. (Tot i que hi han altres cantants que m'agraden molt, com Maik Kuraki, Do As Infinity té unes de les millors cançons que mai he escoltat).

Petonets

*Ran*

Publicat: 27/07/2004 a les 17:02
Autor: Ereza
Doncs jo de D·A·I poca cosa tinc... per dir només el Fukai Mori (que per cert, m'agrada...) Si per mi fos em baixaria moltes coses, però amb el meu mòdem...

Per cert, la traducció del "Hiiragi" aquest... http://www.animelyrics.com/jpop/doasinf ... iiragi.htm

I us recomano un lloc alternatiu a animelyrics.com a l'hora de buscar traduccions... http://centigrade.blandplanet.com/trans ... ations.htm

Publicat: 30/07/2004 a les 16:30
Autor: Hermione99
Maik Kuraki és una que canta una canço a Conan? Esque em sembla que és ella, m'encanta com canta encara que no entenc res del que diu (és una pena). Ja ho miraré kuan arribi a casa si es diu així pro crec que és la que tu dius Ran ^^ (Ara l'Hermi tornarà a ficar la pota xD)

Publicat: 31/07/2004 a les 12:43
Autor: Esbotzegat
No es diu Maik sinó Mai... Mai Kuraki ^^; i a més no és cap compontent dels DAI

Sí que canta a conan. Concretament "Winter Bells" (op10), "Kaze no Rarara" (op12), "Shiikuretto ofu mai haato" (o sigui "Secret of my heart", ed9), "Sutaato in mai raifu" (o sigui "Start in my life", ed11) i "Always (ed12)

Els Do As Infinity, a part d'Inuyasha, em penso que només han cantat l'ending de Vampire Hunter ("Tôku Made")... i ja està.

Publicat: 31/07/2004 a les 16:44
Autor: Ereza
Home, a mi el Kaze no rarara i el Winter Bells no em diuen gran cosa... però la resta estan força bé (potser la que més m'agrada és Always). Me n'hauré de baixar més cançons... (a veure si arriba el setembre d'un cop i amb ell l'ADSL).

També està força bé Garnet Crow (Mysterious eyes, Natsu no maboroshi, Yume wo mita ato de...) I l'Azumi Uehara, clar :lol:

S'haurà d'investigar sobre GIZA... tenen bons artistes xD

Publicat: 31/07/2004 a les 17:49
Autor: Esbotzegat
Uhm... de Conan el que més m'agrada és el "Koi wa suriru shokku sasupensu" de Auichi Rina i el "Free Magic" dels Wag (que dius, no hi havia més noms a triar?)... i de la Kurari Mai potser el "secret of my heart".

Ens n'anem del tema xD però, i què?

Publicat: 03/08/2004 a les 14:12
Autor: Ran
Hola a tots! :D Fa temps que no dic res perquè estic indisposada jeje
Ja, la Mai Kuraki no és de DAI, només vaig dir que també m'agrada molt, és que em vaig arribar a baixar tots els op. i end. de Detectiu Conan i la veritat és que em va agradar per les cançons que canta allà, però també en té més.
Ah, i gràcies Ereza per les pàgines.