Pàgina 1 de 1

Honey x Honey Drop

Publicat: 02/04/2010 a les 16:28
Autor: znake
Imatge
Nom: Honey x Honey Drops
Títol original: MitsuxMitsu Drops
Autora: Kanan Minami
Gènere: Josei
Editorial: Ivrea
Editorial Japó: Shogakukan
Revista Japó: Shojo Comic
Any publicació Japó: 2004
Volums: 8

Ressenya:
Yuzuru Hagino va aprofitar les vacances d'estiu per treballar com a cambrera en un hotel. Mentre servia a uns joves, va tenir un petit altercat amb un d'ells. El seu nom era Kai, un noi arrogant descendent d'una família de prestigi reconegut social i que, casualment, assisteix al seu mateix institut.
En iniciar el nou curs, Yuzuru s'adona, gràcies a una companya, que ha estat seleccionada per ser l'Honey de Kai. Yuzuru, aliena a les conseqüències de ser una honey, escolta atenta les explicacions de la seva companya que la posa al dia sobre les famílies de les Nou flors i les normes que ha de complir.
El grup de la Nou flors són nou famílies adinerades que tenen el privilegi que els seus fills puguin elegir un alumne de l'escola pública perquè li ajudi en els seus estudis i s'ocupin que, en finalitzar l'any, obtinguin bons resultats acadèmics. A més, els honeys que rebutgin el seu lloc seran expulsats automàticament de l'institut. Cada cert temps, tindrà lloc un joc cridat Drop Game en el qual els alumnes pertanyents a les Nou flors, junt amb els seus Honeys, s'enfrontaran entre ells.
Yuzuru ha intentat ser l'Honey de Kai però aquest aprofita la seva condició per toquejar-la i besar-la fogosament, sota l'amenaça que ha d'obeir totes les peticions del seu amo. Tanmateix, els pares de Yuzuru se senten molt orgullosos que la seva filla hagi rebut aquest títol però, sobretot, que estigui exempta de l'abonament de la matrícula, per això la nostra protagonista decidirà continuar com Honey.
Chihaya és un membre de les cases de les Nou flors que prescindeix dels serveis dels Honey per voluntat pròpia. En veure la denigrant situació de Yuzuru, Chihaya traçarà un pla per ajudar-la a deixar de ser la serventa de Kai, sense haver d'abandonar l'institut.
Tanmateix, Yuzuru començarà a conèixer més a fons Kai i descobrirà que sota la seva fanfarronada hi ha una bella persona que es preocupa per ella. A partir d'aquell moment, Yuzuru ja no li disgustarà tant que Kai l'assetgi, és més, fins i tot assegui plaure quan ho fa.
A Honey x Honey drops trobem situacions al més pur estil Mayu Shinjo, moments passionals que comencen sent una persecució per part del personatge masculí cap al femení, però que acaben sumits en el plaer carnal. Les situacions eròtiques i els magrejos públics sense pudor es mostren explícitament al llarg d'aquest manga.


Bé, a mi em va semblar bastant entretingut per ser Josei. A veure que opinarà en Sheikah, que diu que se'l llegirà xDD

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 00:32
Autor: Esbotzegat
Ahir me'l vaig començar a llegir. En contra de tot pronòstic... Haig de dir que, de moment, no està pas tan malament. És una mica de l'estil Mayu Shinjo, "hola, ai, mira, que estic a punt de violar-te, vale?", xDDD, però bé... Almenys de moment no m'ha desagradat.
A més, el dibuix és maco de veure, tot i que a la noia a vegades se li posa cap de cogombre.

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 00:36
Autor: znake
Veus com t'agradaria!!???
Ja t'he dit que tenia història!!

Ja aniré a casa teva a deixar-me el tomo 2 quan el compri xD

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 00:41
Autor: Kaede Rukawa
Bé, la veritat es que potser dintre del seu génere no està malament, però no m'atrau el Josei... és com un "wannabe" hentai però es queda a mitjes xD tot i així de vegades és graciós xD

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 00:51
Autor: Esbotzegat
Home, jo no el consideraria "josei", més aviat el trobo... Per a nenes adolescents amb el txitxi inquiet xDD

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 01:04
Autor: znake
xDDDDDDDDDDDDDD

Què és per tu Josei? No pot ser Hentai, i tampoc pot ser Shoujo xD

Re: Honey x Honey Drop

Publicat: 03/04/2010 a les 01:09
Autor: Esbotzegat
Buf, és que aquesta classificació és una mica xunga, no?

El Josei seria un gènere més madur, potser, amb històries més profundes, com ara "Nana", no tant d'amor de col·legiala. Esclar que potser aquesta ho és, però encara no he arribat a la profunditat de la trama.

És que aquesta mania que tenim els humans de volguer-ho classificar tot en gèneres ens porta més maldecaps que altres coses.