IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

La història interminable 2

Missatges incoherents i incomprensibles que ningú no sap on més ficar-los.
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

La història interminable 2

Entrada Autor: Ereza »

Bé, s'ha decidit per majoria (majoria? quan? bé, és igual xD) començar una altra història interminable, però fem alguns canvis:

-Enlloc d'anar per paraules, anirem per frases. UNA cada vegada. Es considera una frase qualsevol text fins que hi ha un punt.
-No us passeu MOLT amb les paranoies (que almenys tingui una mica de sentit, paranoic o no xDD)

En principi això és tot. Començo ^_^



Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi.
Imatge
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho.
I si en parlem tot prenent unes pastes?
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures.

Quin argument més original ^^uu
Imatge
Avatar de l’usuari
Hermione99
Entrades: 977
Membre des de: 03/07/2003 a les 15:44
Ubicació: En un lloc de la Terra
Contacta:

Entrada Autor: Hermione99 »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin.

xDDD sóc l'hermi i ja sóc aki, nyinyi... (8) volieu paranoies? doncs akí les teniu XDD
[img]http://img128.imageshack.us/img128/1683/carnetsound012hermi9hl.gif[/img][img]http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/he/rm/hermione99/channels/temps_lliure/images/4241412signatura.gif[/img]
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós.
Imatge
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament.
I si en parlem tot prenent unes pastes?
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls.
Imatge
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc.
I si en parlem tot prenent unes pastes?
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble.
Imatge
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí".
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi.
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat.
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Ran
Entrades: 1153
Membre des de: 26/07/2004 a les 20:15
Ubicació: Sabadell, BCN, Catalunya

Entrada Autor: Ran »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai.
***Ran-neechan***

<<La mort està tan convençuda de la seva victòria que ens deixa una vida d'avantatge>>

There's only one truth
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.

(quina combinació, però és que no estic inspirat per no fer paranoies xD)
Imatge
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.
El noi va a anar corrents cap aquell home, no fos que desapareguès com els altres, i quan vaa rribar a la seva altura, es va adonar que només era un espantaocells...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.
El noi va a anar corrents cap aquell home, no fos que desapareguès com els altres, i quan va arribar a la seva altura, es va adonar que només era un espantaocells... Però tot d'una l'espantaocells obrí la boca.
I si en parlem tot prenent unes pastes?
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.
El noi va a anar corrents cap aquell home, no fos que desapareguès com els altres, i quan va arribar a la seva altura, es va adonar que només era un espantaocells... Però tot d'una l'espantaocells obrí la boca. I li va vomitar a sobre, es veu que no era un espantaocells, sinò un home malalt i amb molt mal aspecte...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.
El noi va a anar corrents cap aquell home, no fos que desapareguès com els altres, i quan va arribar a la seva altura, es va adonar que només era un espantaocells... Però tot d'una l'espantaocells obrí la boca. I li va vomitar a sobre, es veu que no era un espantaocells, sinò un home malalt i amb molt mal aspecte... L'home va dir: "Em sap greu, però és que m'estic morint...", i tot seguit li començà a explicar una estranya història al nostre protagonista.

PD: Li haurem de posar nom, no? xD
Imatge
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Hi havia una vegada un poblet molt molt petit on vivia un noi. Aquest noi sempre havia viscut al mateix lloc, i a vegades es preguntava que hi devia haver més enllà, però mai s'havia atrevit a comprovar-ho. Però un dia va decidir emprendre un viatge a la recerca d'aventures. Va agafar el casquet volador i una bossa amb menjar i quatre coses i va deixar una nota a la nevera perquè els seus pares no es preocupessin. Tot seguit va començar a pujar per la muntanya, fins que es trobà un individu molt misteriós. Anava vestit amb una llarga capa i pràcticament no li veia la cara, però si els ulls, que semblaven avaluar-lo detenidament. El misteriós personatge va deixar anar un "Bona sort" i va desaparèixer en un tancar i obrir d'ulls. Aquell "Bona sort" no li va agradar gaire, però tot i així vaig seguir el seu camí, amb la impressió que aquell home encara l'espiava des d'algun lloc. Travessà unes quantes valls fins que arribà a un altre poble. Allà es va trobar amb migmonstres i amb d'altres éssers desagradables, fins que un noi que portava una samarreta de TV3 li va dir: "Per fi has arribat al teu destí". "I quin es aquest destí?" va preguntar amb curiositat el noi. "No ho saps? Doncs ho hauràs de descobrir per tu mateix", va respondre-li el noi de TV3 mentre el noi se'l mirava amb cara de curiositat. Desprès li va senyalar unes escales de cargol que pujàven molt i mooolt amunt: "Bona sort", li va dir, i desprès va desaparèixer...El noi, encara més inquiet que abans, començà a pujar les escales però semblava que no s’acabessin mai. Després d'hores i hores pujant, va arribar a dalt, on l'esperava un altre personatge vestit amb una capa verda i corbata lila.
El noi va a anar corrents cap aquell home, no fos que desapareguès com els altres, i quan va arribar a la seva altura, es va adonar que només era un espantaocells... Però tot d'una l'espantaocells obrí la boca. I li va vomitar a sobre, es veu que no era un espantaocells, sinò un home malalt i amb molt mal aspecte... L'home va dir: "Em sap greu, però és que m'estic morint...", i tot seguit li començà a explicar una estranya història al nostre protagonista.
"I havia una vegada, un petit pont que flotava entre residus rancis de la gran ciutat", va començar a explicar...

PD: eske sense cap nom té més misteri xDDD
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 84 visitants