IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

Comunicat oficial

Que acabeu d'arribar? Si us voleu presentar o teniu cap dubte, aquest és el vostre lloc!
Respon
Avatar de l’usuari
takun
Entrades: 67
Membre des de: 18/05/2005 a les 22:07
Ubicació: frikilandia

Comunicat oficial

Entrada Autor: takun »

Hola, estimats germans, no m'he pogut conectar abans a la congregacio otaku, per diversos problemes, alguns els explicare altres no, pero en fi, el Deu, otaku m'ha ajudat i m'ajudara (ha dit que me'n n'haig d'anar a Japó..)

U sentu esq se m'ha nat l'olla...

Primer de tot dir que aquesta sera la mva darrera conexió en moooool de temps, defet nose quan temps (trankils que avui en xlarem a fons).

Bé començarem doncs, explicant que, nose què ha passat aquest any pero el destí me n'ha fotut una de bona xro unes quantes de dolentes. M'he posat malalt(defet encara tinc la malaltia), m'han tallat les melenes (ostres que van ser 2 anys de la mva vida!!!) i el més dolorós, els meus pares han decidit donarse de baixa d'internet (en fi motiu principal d'aquest comunicat).

Molt bé tinc una malaltia que no em deixa aixecar-me del llit, i cla avui que m'he trobat més bé, dncs m'he conectat una estoneta . Pero el tema important i dolorós esq me'n vaig. Si, em sap tn de greu, defet m'ho temia, xro no tan aviat. Aixo vol dir que no podre ni estar al msn ni baixar-me res, estare incomunicat amb el món, xro es una pena xq havia trobat, i he trobat un forum amb molt bona gent (que sou tots vosaltres) i no només això si no que a més hi he estat bé aki, xlant i tal, hi ha "bon rollu" que se'n diu, i aixo s'agreeix molt.

Xlant del forum, desde que vai entrar aqui que se m'ha passat pel cap fer una seccio de noticies sobre manganime, per opinar respecte a elles etc.. xro l'ultima paraula la té el webmaster...

Aquest forum, realment m'ha agradat molt, ostres i ara us haig de deixar, tot plegat nose xq es volen donar de baixa els meus pares, a mi em perjudica més que res, xq què fare jo x les tardes? pero no m'hi puc pas oposar, es el que hi ha.
Tot i així no us penseu que marxo x sempre algun dia tornare "volvere" sempre i quan em volgueu tornar a readmetre es cla. Pude algun cop podre anar a casa d'un a conectar-me xro no sempre podre (snif snif).

Mira, potser ens veiem pel saló dl manga i tot (ostres aixo si q seria una sorpresa ).

En fi vaig tirant, moltes gracies a tots, uns x dir-me salvatge, altres x llegir-se els meus textos i d'altres perque són optimistes (jo ja se a qui m'ha refereixo), esteu tots fitxats!!, Ara el torn de les "pd".

Pd: Kagome_cm, que jo sapiga no m'estic murint, pero si us plau no siguis tn fatalista (que jo sóc jove x morir)

Pd: Ostres rukawa em vas agregar i no em pogut xlar cap cop, bé a vere si kuan xlem no desprecies tn el heavy jejej  :wink:

Pd: No explicare res relacionat en ser fill o no, de la sound i la kagome, esq es un tema bastant més personal...

En fi nois i noies, adeu a tots, que us vagin bé les coses, mireu força mangaanime, i sigueu bons noiets jejej (com jo es clar)

algun dia tornare germans (algun dia...)

Arreveure!! :wink:

Sabadell, 3 de juliol de 2005, Takun
Sí man i yulma nin enquantuva?
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

Buenu, takunet, na ke hi ha darrera la Sound no és molt bona per saber qué dir en aquesta mena de situacions, o sigui, ke l'unic que puc fer és desitjar-te amb tot el meu cor que et recuperis com més aviat millor. I que sàpigas que en quant ho facis, t'estarem tots esperant amb elks braços ben oberts.
Petonets macu i fins aviat ^_^
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
DarkDrago
Noise killer
Entrades: 1375
Membre des de: 05/02/2005 a les 20:46
Ubicació: DarkLand

Entrada Autor: DarkDrago »

joder ô.o kina putada k et treguin internet ¬¬

doncs fins una altra... uu
<embed src="http://img97.imageshack.us/img97/2279/firmadeathnote6sy.swf" width="500" height="120" quality="high">
[b]Manipulador a l'ombra...[/b]
Ran
Entrades: 1153
Membre des de: 26/07/2004 a les 20:15
Ubicació: Sabadell, BCN, Catalunya

Entrada Autor: Ran »

Suposo que això no ho llegiràs fins d'aquí...molt xD Espero que et recuperis aviat (ja t'entenc, l'agost passat ho vaig passar molt malament també >.<) i tranquil, que segur que ens podràs explicar un munt de coses més. Ja saps que et recolzarem sempre i que pots comptar amb nosaltres quan vulguis. I la casualitat sempre està present, potser ens trobem pel saló o per Sabadell mateix, vés a saber xD Ja portaràs bones notícies.

¡Esperamos tu retorno!  8) Petonets!
***Ran-neechan***

<<La mort està tan convençuda de la seva victòria que ens deixa una vida d'avantatge>>

There's only one truth
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Doncs això que han dit: espero que estiguis bé aviat i que et puguis tornar a conectar i passar per aquí, sempre va bé entretenir-se una estona en un fòrum com aquest, no? Apa doncs, sort! ^_^
I si en parlem tot prenent unes pastes?
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

Ostres tio, kina putada, espero k et recuperis aviat i puguis tornar per aki és 1 llàstima k no hagis pogut star + temps...wenu, recorda q tem aki pel q necessitis....enga fins aviat!!!
Avatar de l’usuari
Hermione99
Entrades: 977
Membre des de: 03/07/2003 a les 15:44
Ubicació: En un lloc de la Terra
Contacta:

Entrada Autor: Hermione99 »

Doncs a reveure, tranquil que de mi no et lliures, muahahaha (sí, és una amenaça xD), trobareem a faltar el teu somriure(...) T'estarem esperant amb els braços oberts, no pateixis  :wink:
[img]http://img128.imageshack.us/img128/1683/carnetsound012hermi9hl.gif[/img][img]http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/he/rm/hermione99/channels/temps_lliure/images/4241412signatura.gif[/img]
Kagome_cm
Entrades: 510
Membre des de: 27/02/2005 a les 20:29
Ubicació: Vila-seca
Contacta:

Entrada Autor: Kagome_cm »

kina putada k te n'hagis d'anar...  :cry: speru k et recuperis aviat i k et tornin a pusar internet, t'esperarem amb els braços oberts

PD: ja u sabia k no et muriries
[img]http://final-anime-foro.webcindario.com/web/downloads/galerias/firmas/images/kagome.jpg[/img]
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

No ens coneixíem però m'ha sabut greu el missatge... u.u A veure si aconsegueixes connectar-te d'altres maneres ^^u Sort!
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 58 visitants