IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

Aleix Estadella

Per parlar d'actors de doblatge i dels doblatges de les sèries, en català, en japonès o en qualsevol altre idioma.
Respon
Avatar de l’usuari
Esbotzegat2
No és un gira-sol
Entrades: 692
Membre des de: 09/07/2003 a les 01:45
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Aleix Estadella

Entrada Autor: Esbotzegat2 »

Mon2 ha escrit:Hola!
A veure, què puc dir de l'Aleix? Primer de tot, que és el meu actor de doblatge preferit perquè té una veu preciosa, molt dolça, ni greu ni aguda... i que a més sap fer una varietat de registres impressionants. Els papers que més m'agraden d'ell són de Trunks de Bola de drac Z i GT i de Tamahome a Fushigi Yugi. En els dos la seva veu és la "normal". Per altra banda, però, aquella veu greu que li posava a en Folken de Escaflowne, tb va ser la bomba. Era ell però semblava una altra persona. Molt bé, si senyor! I molt millor encara el super paperàs de Jar Jar a Episode I Star Wars. Quan vaig sortir del cine vaig dir: Qui hagi dobalt això, un10! I resulta que llavors va i m'entero que era ell... trobo que és una llàstima que en castellà sempre li donin papers còmics, perquè tot i que els clava, trobo que el podrien "explotar" per altres vies, que tb les sabria fer igual de bé.

Aleix, si mai llegissis això (Déu vulgui que sí), que sàpigues que tens una admiradora incondicional i que per mi tens la veu masculina més maca.

A reveure!
Imatge
Mentre duri aquest amor, la Maison Ikkoku mai no desapareixerà.
mon2
Entrades: 19
Membre des de: 28/06/2003 a les 00:39
Ubicació: En mi mateixa

Entrada Autor: mon2 »

Doncs mira, ja fa bastant que vaig escriure això, i segueixo pensant el mateix: que l'aleix estadella és un crack, que trobo que es posa molt a la pell dels personatges i que fa que tots els personatges tipus "nois macus (romàntics, amables....)" encara ho són més quan els dobla ell.
Segueix éssent el meu actor de veu jove preferit i ho serà per molt de temps. I trobo que fa molt bona parella de veu amb la Núria Domènech... la meva actriu preferida. Llàstima que en Phil i la Joanie ja no estiguin junts a Providence... eren tan macus...

A reveure!
Take my revolution!!
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Sí! També és el meu actor preferit. I és que té una veu maquíssima... *-* de fet, jo diria que els personatges que fa guanyen moltíssim amb la seva veu. Per exemple, el Tamahome, o el Trunks, o el Phil de Providence, exacte.

I tot i això, també té força quantitat de registres diferents. Es nota clarament que és ell, però sap canviar força la veu.

I apa, no puc explicar res més, que té una veu molt maca i llestos. De fet, és l'únic que m'agrada del 3xl.net, que faci molts reportatges i tal.
alba

Re: Aleix Estadella

Entrada Autor: alba »

A veure donç... qu e li poria dir jo? be potser que l'admiro desde els 8 anys, ara en tinc 13. pero nomes si el pogues vore ni que fora de lluny seria la noia mes feliç de l'univers. tambe m'agradaria fer-me actriu de doblatge nomes perque el segueixo desde fa 5 anys. No em perdo cap serie o pel.licula que ell dobla, totes me les alquile  o a vegades me les compre ma mare estara farta de que revovine una pel.licula quan ell parla pero no ho puc remediar me l'estimo molt, l'aleix (tendrieu que vore el meu mobil)les veus que mes magraden son la del tamahome de fushigi yugi i la del rukawa de slam dunk. hi ha algunes series o pel.licules que no m'agraden i les veig nomes per ell.

Be crec que ja esta pero,Aleix si ho has llegit vull que sapigues que per a mi no hi ha ningu com tu, tu ets i seras sempre el meu unic idol
¡¡¡¡ETS EL MILLOR!!!!   Molts peton de la teua admiradora incondicional.
ALBA H. T.
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Ostres, veig que n'estàs molt ^^ No sabia que els actors de doblatge tinguessin admiradors tan incondicionals com tu. Està bé de saber-ho, segur que si ho llegeix se n'alegrarà ^^

I sí, és genial com a Tamahome i sobretot com a Rukawa *o*
alba

Entrada Autor: alba »

gracies,seika ¿no?. si es ben cert que ¨m'agrada crec que no hi ha ningu que l'admire tant com jo per a mi ni bisbal ni res,¡¡¡¡¡¡¡¡Aleix Estadella!!!!!!!
molts petons.

alba
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Ningú el sap escriure... Estic pensant seriosament de canviar-lo a Huai-ke. Qui sap? Com que sóc administrador, tinc aquest privilegi i si vullc puc fer-ho, hohohohohoho  :poli:

P.D.1: Benvinguda, Alba! ^^

P.D.2: Cada cop em decep més, l'Aleix... v_v Darrerament trobo que, com a Inuyasha, s'hi podria esforçar molt més. Abans ho feia bastant millor, el clavava molt més, i ara és com si passés d'actuar
Aleix -> :copdepeu: <- els teus fans
Esbotzegat l’ha editat per darrera vegada el dia: 17/10/2005 a les 14:18, en total s’ha editat 1 vegada.
Dai-kun
Entrades: 16
Membre des de: 17/10/2005 a les 20:29
Ubicació: Esplugues, Barcelona

Entrada Autor: Dai-kun »

L'Aleix Estadella ho fa força bé, però com ha dit en Huai ara com a Inuyasha no s'hi esforça gaire (es nota mirant els primers capítols i després els que fan ara actualment). Trobo que té una veu molt bona, encara que per a mí el meu actor de doblatge (de veu jove) favorit sempre será en Claudi Domingo (per exemple en que dobla en Miroku).
[img]http://www.inuyasha-no-kokoro.com/images/dossier-famille/inu.gif[/img]
Ran
Entrades: 1153
Membre des de: 26/07/2004 a les 20:15
Ubicació: Sabadell, BCN, Catalunya

Entrada Autor: Ran »

Daisuke ha escrit:per a mí el meu actor de doblatge (de veu jove) favorit sempre será en Claudi Domingo (per exemple en que dobla en Miroku).
És que hi posa molt entusiasme i, personalment, quan ha de doblar escenes còmiques em fa riure molt, s'adapta molt bé als papers que li donen (almenys en els doblatges que he vist).
***Ran-neechan***

<<La mort està tan convençuda de la seva victòria que ens deixa una vida d'avantatge>>

There's only one truth
inuruyakashawa
Entrades: 1
Membre des de: 04/06/2006 a les 05:36
Ubicació: Amb els Arashi *///* i al custat de tots els de Hana Yori Dango Live *-*

Entrada Autor: inuruyakashawa »

mmmmmmmmmmmmmm estic enamorada de la seva veu  :o es preciosa^^ >.< juuuuuuuuu sobretot cuan fa de Rukawa T__________T
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 31 visitants