IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

Quina ha sigut la situació en que has fet la pena més gran?

Fòrum amb l'objectiu que tothom expliqui anècdotes de l'any 82, el del Naranjito, o d'anys posteriors. L'ordinador us maltracta? Els amics us han enterrat? El botiguer us ha venut un enciam amb una taràntula dintre? També podeu explicar-nos-hi les vostres penes!
Avatar de l’usuari
lluna roja
Ninja assassina
Entrades: 455
Membre des de: 08/05/2006 a les 12:06
Ubicació: davant l'ordinador!!!! ^_^

Entrada Autor: lluna roja »

Auques, no n'has sentit a parlar mai?
Et posaré la descripció del diccionari perquè em fa mandra pensar i no em sé explicar molt bé...-_-(XD):
  • Auca Conjunt de petites estampes acompanyades cadascuna d'una llegenda (frase ¬¬), disposades generalment en un full de paper, que es refereixen als diferents episodis d'una biografia, una història, etc.
I aquí s'acaba espero que ho entenguis i NO CAL QUE EM CONTESTIS gràcies! ^o^
Ax!!! Soc del club de Fans de la Sound!!!!!! Viscaaaaa!!!!! :gata:
[img]http://img213.imageshack.us/img213/1953/carnetsound002llunarojaqw9.gif[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/313/animation1id5.gif[/img] [url=http://www.elementsgraphics.net/index.php?id=eggs][img]http://www.boomspeed.com/egraphics/89qdw.gif[/img][/url]
Avatar de l’usuari
nora
Entrades: 274
Membre des de: 15/08/2006 a les 18:03
Ubicació: Terrassa(Barcelona)

Entrada Autor: nora »

znake ha escrit:Resulta que vam entrar a una tenda a mirar uns monigots que havien fet els d'algusn colegis, i el cristal es veuq ue estava taaan net, que no es adonar que estava i quan es va apropar per veure-hi millor va xocar-se contar el vidre xDDD Era per veure-ho.
A mi em va passar el mateix però estava davant d'un aparador...XD
[img]http://fotos.subefotos.com/5adc9d213bd59c8dd742d0ed88d377abo.gif[/img][img]http://img111.imageshack.us/img111/9971/firmanorajd8.gif[/img]

Noreta...*
Sakura
Entrades: 406
Membre des de: 27/06/2006 a les 16:12

Entrada Autor: Sakura »

Be doncs va ser una tarde amb una amiga d'un altre institut, anem les dues a un gimnas per l'esquena i caun voliem creuar, ja creuen pasa un home molt lleig amb cotxe cuasi ens agafa i ens treu la llengua jo agafo i dic: "Mita'l el tiu! Sera cabro! I a més ens treu la llengua", peró ara ve el pitjor la meva amiga em diu. "Cristina es el mu profe" Terra trageume vaig pensar!!! Pero ens vam fer un fart de riure.... a la setmana següent també ens va pasar amb un altre pero ens va saludar i avans de dir res li vaig dir: "el coneixes?"
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 50 visitants