IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

Curiositats

Que acabeu d'arribar? Si us voleu presentar o teniu cap dubte, aquest és el vostre lloc!
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Curiositats

Entrada Autor: yuki_otaku »

Olas, del que tracta aquest tema és de coses que feu que creieu que no les fa ningú.

Per exemple a mi m'agrada menjar patates braves amb gelat de nata (ho vaig veure en una serie ho vaig probar i hem va agradar)
Tambe tinc la manía de pensar, per exemple: si no faig això amb 2 minuts, n'estare 2 callada i sense moure'm. Pranoies, vamos.

Una cosa més, no val fer fàstics ni riurese'n de ningú!!!
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
Sakura
Entrades: 406
Membre des de: 27/06/2006 a les 16:12

Entrada Autor: Sakura »

Doncs noia... tot el que faig tambè ho fet altre gent...
Si una d'aquetes coses val dir que començo a cantar en les excursions i a ballar per que estic "grogi" doncs si, pero crec que la majoria de gent tambè ho fa... podria dir doncs que... no se xDD.... a vere que pensi.... mmmm.... Alguna vegada heu probat el gelat amb pa? xDD jo... doncs algun cop... està bastant bo xDDD Es que, alguna paranoia que nomès s'em acudeix de fer a mi... doncs crec que cap.... xDD :lol:
Avatar de l’usuari
NëKô!!
Entrades: 43
Membre des de: 25/06/2006 a les 10:45
Ubicació: Sabadell

Entrada Autor: NëKô!! »

Hmm ...interesant...doncs jo...vejamm diguem-ne que em dedico a ballar amb la escombra com si fos una guitarra quan m'aborreixo; o sino em faig paranoies de les meves com..:Ara pasarà un gat, despres vindrà un pinguí mafiós i el subornara...etc..XDD (Paranoies xungues de les meves XD)
[img]http://i9.tinypic.com/2hrlwmt.gif[/img]
||Rareta què hi farem!! XD||
Avatar de l’usuari
otaku_fujida
Atrafegat
Entrades: 1050
Membre des de: 11/11/2005 a les 17:12
Ubicació: Artés & Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: otaku_fujida »

M... jo a vegades compto. Compto sense parar, i no em puc aturar.
Què més? M... no m'agrada llençar les coses, penso que des de que les tinc em porten molta sort. L'habitació està plena de joguines infantils U,U
M'agrada seguir sempre l'ordre de visites a webs cada dia. O sigui, una visita amb recorregut assignat xD
M'agrada fer el gos-gat a la classe. Començo a lleparme el puny, i a amagar la part superior del meu cos sota la taula sense haber d'aixecar-me (assentat, doncs xD)
Començo a tenir massa la manía de corregir les dedicatories que posa la gent a les agendes (reconec que són horribles xD)
Em passo amb els "xD" Veieu? xD A vegades he d'acabar posant "xP"
Ostres, com m'estic enrrotllant O,O. Continuo
Al carrer em passa de tot. Començo a travessar d'un cantó del carrer a l'altre, i penso que molta gent em mira, i a vegades m'he arribat a parar i assentar-me a la vorera (ho juro...) I no, no estic malament del cap. Són maníes.
Fí xD
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Entrada Autor: yuki_otaku »

També m'agraden els macarrons amb xocolata d'aquella RAM.

Tinc la manía de mirar sota el llit (no se si per por o perquè ho feia desde petita), no m'agraden els miralls(però m'hi miro) no m'agraden les teles (però les miro), no m'agraden les banyeres (però m'hi banyo).

A vegades m'agrada intentar aviam si puc deixar de pensar.
Ota, molt bona la teva de assentar-te a la vorera XD, que diver.
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
Avatar de l’usuari
kurama_1_5
Entrades: 117
Membre des de: 26/09/2006 a les 16:10
Ubicació: El Masnou, Barcelona

Entrada Autor: kurama_1_5 »

Doncs.... no se, suposo que el q faig jo ho fa molta gent, a veure.
Per exemple, si en una pelicula o en una serie veig a algu que es peta els ossos d'alguna part del cos com ara la mà o el coll tinc la necesitat vital de fer-ho jo tambe.
Tinc una mania potser una mica curiosa, quan ma de pasar alguna cosa que no magrada, per exemple haber d'anar a una operació, fer un viatge llarg, un examen important o alguna cosa per lestil.
Sempre penso com si fos el jo d'un futur que ja a pasat per aquest trangul.
D'aquesta manera els mals sem pasen rapids.
Una distracció que tinc en els dies que porto el aburriment a un altre nivell es intentar deduir que ha fet o fara una persona que pasa pel carrer encara que no la conegui de res.
Y un altra aficio suposo que aquesta mes normal es que en el meu cap converteixo qualsevol musica que sento y que magrada en un AMV, es a dir, quan vaig pel carrer amb el mp3 o sento una musica en la tele o a fora al carrer a dins el cap mestic montant escenes per AMV's XD.
Pero nomes si la musica magrada prou :D

Ostres tu, tornarme a llegir ma fet adonar que soc bastant raret
Avatar de l’usuari
->maron<-
Entrades: 375
Membre des de: 10/01/2006 a les 17:32
Ubicació: Lleida capital :p peró m'encantaria que fós la lluna ^^

Entrada Autor: ->maron<- »

kurama_1_5 ha escrit:Y un altra aficio suposo que aquesta mes normal es que en el meu cap converteixo qualsevol musica que sento y que magrada en un AMV, es a dir, quan vaig pel carrer amb el mp3 o sento una musica en la tele o a fora al carrer a dins el cap mestic montant escenes per AMV's XD.
Pero nomes si la musica magrada prou :D
aixó també ho faig jo :lol: doncs a veure jo.......sobre menjar per exemple en comptes de posar carn als espagetis jo hi poso tonyina...i a la sopa formatge d'aquell gratinat :lol: molta gent alucina quan m'ho veu fer xD
De vegades tinc la mania de fer ritmes am els dits quan m'aborreixo a classe i de fer moviments un número concret de vegades.....coses extranyes :lol: també tinc la mania d'abans d'anar a dormir mirar totes les habitacions...no ho se... desde petita que ho faig, i si no, no puc dormir trankila, sóc molt poruga...:oops: i també de mirar sota la finestra de la meva habitació, que hi ha com un replà i de vegades si posa alguna aranya...tinc aracnofobia....:roll:
[img]http://img240.imageshack.us/img240/696/angelbaby55478218li.gif[/img]
:angelfals:[color=orange][b]  L'ANGELET D'AKEST FÒRUM?¿?天使!!!! [/b][/color]  :mishu:
Avatar de l’usuari
Esbotzegat2
No és un gira-sol
Entrades: 692
Membre des de: 09/07/2003 a les 01:45
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat2 »

->maron<- ha escrit:i a la sopa formatge d'aquell gratinat :lol: molta gent alucina quan m'ho veu fer xD
Jo també ho faig, sempre.

Jo una cosa que acostumo a fer és, quan escolto una canço, adaptar-la a un idioma que no és el seu. Si l'escolto en català, l'adapto al castellà; si l'escolto en castellà, al català. XD I és una murga, perquè després ja no canto mai les cançons originals, sinó les cutrades que em vaig inventant.
Imatge
Mentre duri aquest amor, la Maison Ikkoku mai no desapareixerà.
Avatar de l’usuari
->maron<-
Entrades: 375
Membre des de: 10/01/2006 a les 17:32
Ubicació: Lleida capital :p peró m'encantaria que fós la lluna ^^

Entrada Autor: ->maron<- »

Amiboshi ha escrit:
->maron<- ha escrit:i a la sopa formatge d'aquell gratinat :lol: molta gent alucina quan m'ho veu fer xD
Jo també ho faig, sempre.
doncs quina coincidència....perque els meus amics em tracten una mica de boja :lol: mira que està bo (bava)
Amiboshi ha escrit:Jo una cosa que acostumo a fer és, quan escolto una canço, adaptar-la a un idioma que no és el seu. Si l'escolto en català, l'adapto al castellà; si l'escolto en castellà, al català. XD I és una murga, perquè després ja no canto mai les cançons originals, sinó les cutrades que em vaig inventant.
i així surt per exemple aquella de fruits basket......no? :lol:
[img]http://img240.imageshack.us/img240/696/angelbaby55478218li.gif[/img]
:angelfals:[color=orange][b]  L'ANGELET D'AKEST FÒRUM?¿?天使!!!! [/b][/color]  :mishu:
Sakura
Entrades: 406
Membre des de: 27/06/2006 a les 16:12

Entrada Autor: Sakura »

Ey, m'oblidava de dir una cosa que faig sovint i em diuen psicopata... xDD Sempre que veig una pelicula de por desprès tinc somnis que soc jo la dolenta i mato a tothom... molt sovint tinc somnis que mato a les meves amigues... fa poc matava a una amb una froquilla, una altre la llençava per un precipisi i recordo que l'any pasat vaig somiar amb la Suzu, estavem a casa meva i ens barallavem ella, anava al water i cuan acabava i es rentava les mans vaig jo i començo a ficarli el cap al WC fins que la mato... ((Et recordes Suzu??)) Totes les amigues em diuen psicopata i que faig por... Diuen que el que somies es per que vols que es fagi realitat... Creieu que soc una psicopata de veritat?? A mi em fa gracia tenir aquests somnis xDD
Suzu
Entrades: 254
Membre des de: 27/06/2006 a les 16:28
Ubicació: Santa Perpètua de Mogoda

Entrada Autor: Suzu »

Sakura ha escrit:fa poc matava a una amb una froquilla, una altre la llençava per un precipisi i recordo que l'any pasat vaig somiar amb la Suzu, estavem a casa meva i ens barallavem ella, anava al water i cuan acabava i es rentava les mans vaig jo i començo a ficarli el cap al WC fins que la mato... ((Et recordes Suzu??))
Un dia d'aquests em mata de debó...

Doncs jo tinc una mania des que era petita i es que si faig una cosa amb la mà o peu dret, també o faig amb l'esquerre. Per exemple, quan em dóno cops amb els mobles al braç dret, faig el mateix amb l'esquerre, així es compensa el mal xDD
Quan entro en un lavabo que no és el de casa meva miro a totes bandes (sobretot el sostre) una bona estona abans d'arribar a la conclusió de que no hi ha aranyes per poder fer les necessitats tranquila...
Una altra és quan em concentro (poques vegades passa) em poso les mans a les orelles per fer un ressó com si s'escoltés el mar (Per això no em concentro després!)
A més, quan vaig d'excursió m'agrada tenir "missatges telepàtics" amb els arbres. És a dir, parlo amb ells pero sense parlar... només pensant xD
Abans d'anar a dormir, penso amb totes les persones amb qui he parlat durant el dia i analitzo el que m'han dit. De vegades em passa que començo a riure de nit perque li he trobat la gràcia amb un acudit que m'havien explicat durant el dia! xD
Jo que creia que no en tenia, de manies!! :lol:
Avatar de l’usuari
Shruikan
Mascota
Entrades: 615
Membre des de: 01/02/2006 a les 21:02
Ubicació: Artés, la Terra (Quin nom més cutre)
Contacta:

Entrada Autor: Shruikan »

Jo faig moltes coses rares.
Quan m'emociono no se per què he de correr. Ja em veus a mi llegint un comic i de cop començo a correr per tota la casa. Quan ho veu el meu germà s'em queda mirant amb una cara de "la meva germana està sonada. Ens matarà a tots i s'ens menjarà el cor!!".
També quan vaig a dormir m'agafa la mania d'escriure coses amb un teclat imaginari que tinc a la ment.
A classe omplo els llibres de més i més dibuixos del mateix personatge. Tinc no se quantes planes amb el mateix ull.
I em sembla que algo més. Però ara no em ve al cap.·_·
[img]http://img519.imageshack.us/img519/7565/shuikinx9sr8.gif[/img][img]http://img165.imageshack.us/img165/4500/carnetdelasounddw7.gif[/img]
[img]http://img156.imageshack.us/img156/7961/sintitulo0998pc7.gif[/img]
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Entrada Autor: yuki_otaku »

->maron<- ha escrit:doncs a veure jo.......sobre menjar per exemple en comptes de posar carn als espagetis jo hi poso tonyina...i a la sopa formatge d'aquell gratinat :lol: molta gent alucina quan m'ho veu fer xD
A mi també m'agraden els espaguetis amb tonyina, i a vegades m'hi poso tomata, amb la tonyina i tot, i amb lo de la sopa, dona la casualitat de que avui mateix n'he menjat i m'he posat formatge, ho faig sempre XD.Les meves germanes també fan lo de la sopa i els espaguetis.
Shruikan ha escrit: També quan vaig a dormir m'agafa la mania d'escriure coses amb un teclat imaginari que tinc a la ment.
Jo faig el mateix amb les frases que penso, normalment també a l'hora de anar a dormir, començo a buscar les lletres de cada frase XD. No serà que passo massa estona a l'ordinador
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
Avatar de l’usuari
->maron<-
Entrades: 375
Membre des de: 10/01/2006 a les 17:32
Ubicació: Lleida capital :p peró m'encantaria que fós la lluna ^^

Entrada Autor: ->maron<- »

yuki_otaku_fuyu ha escrit:
->maron<- ha escrit:doncs a veure jo.......sobre menjar per exemple en comptes de posar carn als espagetis jo hi poso tonyina...i a la sopa formatge d'aquell gratinat :lol: molta gent alucina quan m'ho veu fer xD
A mi també m'agraden els espaguetis amb tonyina, i a vegades m'hi poso tomata, amb la tonyina i tot, i amb lo de la sopa, dona la casualitat de que avui mateix n'he menjat i m'he posat formatge, ho faig sempre XD.Les meves germanes també fan lo de la sopa i els espaguetis.
Shruikan ha escrit: També quan vaig a dormir m'agafa la mania d'escriure coses amb un teclat imaginari que tinc a la ment.
Jo faig el mateix amb les frases que penso, normalment també a l'hora de anar a dormir, començo a buscar les lletres de cada frase XD. No serà que passo massa estona a l'ordinador
amb la tonyina també m'hi poso sempre tomaquet :lol: peró m'ho vaig deixar xD i el del teclat, ara que ho dius jo de vegades també imagino leslletres en un teclat quan penso una frase....:lol: que curiós...potser no és tan extrany com ens sembla :roll: si li passa a més gent no? xD
[img]http://img240.imageshack.us/img240/696/angelbaby55478218li.gif[/img]
:angelfals:[color=orange][b]  L'ANGELET D'AKEST FÒRUM?¿?天使!!!! [/b][/color]  :mishu:
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Entrada Autor: yuki_otaku »

Només és extrany si tu ho penses, si tu creus que no és extrany no ho és, i... Bah, es igual, paranoies
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
Yami
Entrades: 275
Membre des de: 27/09/2006 a les 15:31
Ubicació: BARCELONA!!! ^^

Entrada Autor: Yami »

A veure doncs aqui van curiositats meves:
1. Quan estic sol a casa, encenc totes les llums de casa (soc una mica poruc :oops: )
2. Quan vaig al carrer, sempre em poso la ma a la butxaca si porto algu de valor.
3. Encara miro series per nens: Pokemon, Digimon etc.
4. Quan sento un soroll estrany a la foscor, crido "MAMAAAA!" :oops: :lol:
5. A la classe tinc la mania de cantar (fluixet) i fins i tot quan el professor em demana que calli
6. Tinc un somni d'omplir l'habitacio de posters manganime XD

:cool:
[img]http://funman27.free.fr/Avat%20envoy%E9s/ChibiGaara.JPG[/img][img]http://img259.imageshack.us/img259/7991/carnetsound024yaminetzr7.gif[/img]
Chibi-Gaara (nyu) --- [b] SOUND IS THE BEST[/b] *o*
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Entrada Autor: yuki_otaku »

Jo també soc poruga, per anar al llit haig de fer un salt des de mig metre de lluny perquè la sombra que fa el llit no hem toqui XD.
No pateixis Yami, jo et protegire :guais: XDD.

EDITO: Jo també miro sèries infantils, e? Fins i tot fa poc hem va agafar per veure un programa de la Lula i el món (es deia així? D'on vaig treure lo de de la granota que es deia Ota).

Ostres, o jo sóc la mes rara o l'ho que es posa aqui és lo normal. Sóc una recopilació de ...mm...defectes?
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
Avatar de l’usuari
Yuka
Bola d'arròs
Entrades: 1083
Membre des de: 05/07/2005 a les 19:50
Ubicació: Sabadell, Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Yuka »

uhm... jo sóc molt sosa xD no tinc cap cosa prou important com per esmentar-la V_V L'únic que podria posar es allò de traduir moltes de les coses que sento a l'anglès... Penso: "i això, com sonaria?" o "com s'adaptaria"... Uhm... també començo a llegir el diari per darrere, i amb els llibres i comics em passa el mateix, abans de començar-los miro les dues últimes frases :roll: Però vaja... petites paranoies molt corrents ^^
[img]http://img234.imageshack.us/img234/5474/siunaaltradelasakuravvgp5.jpg[/img]
[img]http://i70.photobucket.com/albums/i109/doumeki/holic_3.gif[/img]
[img]http://img59.imageshack.us/img59/3646/bar0yg.png[/img]
[img]http://img53.imageshack.us/img53/187/sintitulo3kl4.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

Yami ha escrit:4. Quan sento un soroll estrany a la foscor, crido "MAMAAAA!" :oops: :lol:
Aquesta és bona xDDDDDD ....manies...ara no em ve cap, sí k sóc normal...U.U xDD però en tinc, segur xDD
A dunk shot by the natural ability! this is the migthiest weapon!
We''ll turn the tables in our side in one breath!
We are strong, this game is ours!

[img]http://img417.imageshack.us/img417/9586/firmarukawa4hl.jpg[/img][img]http://img521.imageshack.us/img521/8655/carnetsound005rukawaelruketds3oj9.gif[/img]
[url=http://ruquet.blogcindario.com/]Blog ^O^[/url]
Avatar de l’usuari
->maron<-
Entrades: 375
Membre des de: 10/01/2006 a les 17:32
Ubicació: Lleida capital :p peró m'encantaria que fós la lluna ^^

Entrada Autor: ->maron<- »

Kaede Rukawa ha escrit:
Yami ha escrit:4. Quan sento un soroll estrany a la foscor, crido "MAMAAAA!" :oops: :lol:
Aquesta és bona xDDDDDD ....manies...ara no em ve cap, sí k sóc normal...U.U xDD però en tinc, segur xDD
WELL jo sí crec que en tens alguna....:lol:
[img]http://img240.imageshack.us/img240/696/angelbaby55478218li.gif[/img]
:angelfals:[color=orange][b]  L'ANGELET D'AKEST FÒRUM?¿?天使!!!! [/b][/color]  :mishu:
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 53 visitants