IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

Wii o PS3

Per als que estigueu enganxats als videojocs, i per als que no també.

wii o play 3 ?

wii
9
90%
ps3
1
10%
 
Vots totals: 10

Inuyasha
Entrades: 64
Membre des de: 29/11/2006 a les 22:01
Ubicació: epoca Sengoku

Wii o PS3

Entrada Autor: Inuyasha »

t'agrada la wii o prefereixes la PS3?

Wii:Història

Wii fou presentada als mitjans de comunicació mundials en l'edició de l'any 2005 de la fira d'entreteniment electrònic E3 (Electronic Entertainment Expo), celebrada a Los Ángeles (Estats Units d'Amèrica). En aquella presentació, realitzada pel propi president de Nintendo, Satoru Iwata, Nintendo no mostrà cap joc, no donà aspectes tècnics rellevants, no va ensenyar el controlador de la nova màquina, i tampoc no va parlar de dates concretes pel llançament, en els diversos mercats mundials, de la nova videoconsola. A més, s'assegurà que l'aspecte mostrat de Wii no era el definitiu i que podria variar en la versió final.

Alguns sectors opinaren que la presentació de la nova màquina va buscar ser més aviat un intent per part de Nintendo de rebre l'atenció de la premsa especialitzada i desviar l'atenció rebuda per la competència (Sony i Microsoft) i els seus nous productes (Playstation 3 i Xbox 360), que no una presentació definitiva de la màquina, per la falta d'informació important amb què va acabar la presentació.

En els mesos següents, Nintendo mostrà el revolucionari controlador de la màquina (guardat en cautelós secret fins aquell moment) en l'edició del 2005 del Tokyo Game Show de Tòquio (Japó). El nou controlador (amb forma de control remot i sense fils) està basat en un innovador sistema que detecta els moviments que hi fa el jugador, i els trasllada a l'acció de la pantalla. El controlador, a més, disposa d'una petita ranura de connexió per on connectar diversos dispositius futurs.

Finalment, el 27 d'abril de 2006 s'anuncia el nom definitiu de la coneguda fins llavors com "Nintendo Revolution". El nom escollit fou Wii, un nom durament criticat per alguns sectors de la indústria i mitjans de comunicació del món dels videojocs, durant els primers dies després de l'anunci.

El 14 de septembre de 2006, en unes conferències tant a Japó com a Amèrica, s'anunciaren les dates de llançament de la consola als dos mercats, així com el preu. Al dia següent d'anunciar-se aquestes dues dates, en una altra conferència davant la premsa, a Londres, s'anuncia la data de sortida a Europa, el 8 de desembre de 2006, desmentint els últims rumors que asseguraven un llençament europeu ja ben entrat el 2007. Austràlia la rebrà un dia abans que el continent europeu, el 7 de desembre.

Llançament

En una entrevista amb el diari japonès Sankei Shimbun, Satoru iwata va declarar i de forma extra oficial que la consola sortiria a Amèrica abans del Dia d'Acció de Gràcies, o sigui, abans de l'íltim dijous del mes de novembre, i que també estaria disponible tant a Japó com a Europa abans de que acabes l'any 2006. Durant el Electronic Entertainment Expo (E3) Nintendo va declarar que el llançament seria a l'últim quart de 2006 a un preu no superior als 250 dòlars, sent així la consola de nova generació més barata, per sota de la PlayStation 3 (600 dòlars) i la Xbox 360 (400 dòlars).

Llançament al Japó

Wii sortirà al Japó el 2 de desembre de 2006 a un preu de 25.000 iens (uns 180 euros), amb un pack que portarà el següent: la consola, una base per la consola, un controlador, una corretja, un nunchaku, un adaptador per a la corrent, un cable de vídeo, un sensor, una base pel sensor i dues piles AA. Els jocs de llançament per a Japó són el següents:
Títol Desenvolupador Distribuidor(s)
Elebits Ubisoft Romania Ubisoft
Trauma Center: Second Opinion Atlus Atlus
Machi Kuru Domino Red Entertainment Succes
Necro-Nesia Spike Spike
Super Monkey Ball: Banana Blitz Sega Sega
The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Nintendo
Swing Golf Pangya NTREEV Soft Tecmo
Wii Sports Nintendo Nintendo
Wing Island Hudson Hudson Soft
Kororinpa Hudson Hudson Soft
SD Gundam G Breaker Bandai Bandai
Ennichi no Tatsujin Namco Bandai Namco Bandai
Tamagotchi no Pika Pika Daityouryou Namco Bandai Namco Bandai
Red Steel Ubisoft Paris Ubisoft
WarioWare: Smooth Moves
Odoru Made in Wario Nintendo Nintendo
Hajimete no Wii Nintendo Nintendo

Llançament a Amèrica

Per la seva part Estats Units i la resta d'Amèrica rebrà la consola un dies abans tal i com ja va passar amb la Nintendo DS, el 19 de novembre al preu de 249.95 dòlars de color blanc i amb un pack amb el mateix més el joc Wii Sports. Una de les diferències serà que mentres la versió japonesa ja portarà de sèrie un navegador per a Internet fet per Opera, a la versió americana s'haurà de descarregar mitjançant Punts Wii. Els jocs de llançament pels Estats Units són els següents:
Títol Desarrolador Distribuidor(s)
Elebits Ubisoft Romania Ubisoft
Call of Duty 3 Treyarch Activision
Excite Truck Nintendo Nintendo
The Legend of Zelda: Twilight Princess Nintendo Nintendo
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent Ubisoft Montreal Ubisoft
Rayman Raving Rabbids Ubisoft Montpellier Ubisoft
Super Monkey Ball: Banana Blitz Sega Sega
Wii Sports Nintendo Nintendo
Madden NFL 07 EA Canada EA Sports
Need for Speed: Carbon EA Black Box Electronic Arts
Trauma Center: Second Opinion Atlus Atlus
Tony Hawk's Downhill Jam Toys For Bob Activision
Red Steel Ubisoft Paris Ubisoft

Llançament a Europa

El llançament europeu serà el pròxim 8 de desembre. Costarà uns 249€, i tindrà el videojoc Wii Sports (que inclou 5 cinc jocs d'esports diferents) inclòs dins el pack, igual que la versió americana. A diferència d'Amèrica, però, el navegador d'internet Opera vindrà de sèrie amb la màquina. Els preus dels jocs de la pròpia Nintendo oscil·laran dels 49,95€ als 59,95€. El controlador principal valdrà 39€ per unitat, i el "nunchaku" (format per un stick analògic i dos botons, a més de tenir també un altre sensor de moviment) costarà uns 19€.

Característiques tècniques

CPU:

* IBM Broadway (basat en POWER 5) manufacturat amb tecnologia SOI CMOS de 90 nm

GPU

* ATI "Hollywood" (manufacturat amb tecnologia SOI CMOS de 90 nm)

Memòria:

* 1T-SRAM

Ports:

* SD Card
* Dos ports USB 2.0
* Un port per conectar la barra amb sensor
* Quatre ports per a controladors de Nintendo GameCube
* Dos ports per a tarjetes de memòria de GameCube
* Botó SYNC per indicar el nombre de controladors

Enmagatzematge:

* Memòria Flash Rom
* Expansió amb tarjetes SD
* Lector de dics per a:
o GOD de GameCube (8 cm)
o Disc optics de Wii (12 cm)

Retrocompatibilitat

Wii disposarà de la possibilitat de jugar amb jocs de les anteriors consoles de sobretaula de la companyia Nintendo. En el cas de NES, Super Nintendo i Nintendo 64, serà posible gràcies a un servei en línia, on a canvi de diners, es podrà descarregar el joc desitjat. En el cas dels jocs de Gamecube, serà posible jugar-hi simplement posant el GOD ("Gamecube Optical Disc") corresponent dels jocs de la Gamecube, en l'entrada de discs òptics de la Wii, ja que el lector d'aquesta consola serà compatible amb el format dels jocs de la Gamecube, a banda, evidentment, dels de la Wii (GOD i DVD respectivament).
Wii Music sent jugat al E3 2006
Ampliar
Wii Music sent jugat al E3 2006

Jocs

Wii podrà reproduir de forma direceta la llibreria de jocs de GameCube i a més a més anirà amb un sistema anomenat "consola vitual" que permetrà a la consola executar la totalitat de títol descargables de NES, SNES, N64, Mega Drive, TruboGrafx i PC Engine ja sigui desde la memòria interna del distema o de tarjetes SD obtenint els jocs desde un servei de descàrrega online.

El sistema tindrà una llibreria pròpia de jocs de la qual no s'han donat molt a conèixer a més a més de que serà molt diversa i extensa i a més a més contarà amb almenys vint títols per a la estrena de la consola.


Opinions de la indústria

“La sensació és tan natural i tan aviat com es té el controlador a la mà, la ment comença a imaginar com quelcom així canviarà el món dels videojocs per a sempre”, explica Satoru Iwata, president de Nintendo. “És una innovació total que aconseguirà cautivar als jugadors actuals i conquerir a un nou públic”

PS3:PlayStation 3, o PS3, és la consola de SCE successora de l'actual PlayStation 2. Dissenyada per a competir directament amb Xbox 360, de Microsoft i Wii de Nintendo. La data prevista al Japó és l'11 de novembre del 2006, Amèrica del Nord el 17 de novembre del mateix any, i a Europa i Mèxic al març del 2007.

En una conferència prèvia al Electronic Entertainment Expo el 16 de maig del 2005 va ser revelada la PlayStation 3, així com les seves especificacions finals i una versió preliminar del seu comandament, amb una forma que assemblava a un bumerang. En un comunicat de premsa el 9 de maig del 2006, Sony Computer Entertainment va anunciar que la consola seria llançada en dos models, amb diferents preus. Una primera màquina amb un disc dur de 20Gb i HDMI amb un preu en el mercat japonès de 430$, 499€ en el mercat europeu i $499 en el mercat nord-americà. A més, hi hauria un altre model amb un disc dur de 60Gb que costaria 599€ en el mercat europeu i $599 en el mercat nord-americà.
Comandament bumerang presentat el 2005 i oficialment abandonat
Ampliar
Comandament bumerang presentat el 2005 i oficialment abandonat

A més es va presentar un comandament a distància sense fil amb sensor de moviment, de nom final Sixaxis, que detecta moviments dalt-baix, esquerra-dreta i avant-arrere. A més, s'ha eliminat la funció de vibració en el comandament de la nova consola de Sony (present en els anteriors Dual Shock i Dual Shock 2.

Inicialment està prevista una producció de 2 milions de màquines al novembre, que seran reforçades amb altres 2 milions per a finals de desembre. Es va confirmar la compatibilitat total de la consola amb les especificacions finals del Blu-Ray Disc (doble capa, 54GB, alta transferència de dades i protecció de continguts).

Els seus creadors, per la seua banda han declarat que tot açò té un objectiu i que a pesar que podrien generar-se moltes perdudes a l'inici de la guerra, la PS3 aconseguirà l'hegemonia ràpidament a causa del seu gran potencial. Esta diferència es deu a la no inclusió d'eixida HDMI (El que impedirà veure pel·lícules en alta definició quan estes porten el sistema de protecció conegut com HDCP, tecnologia que està prevista per al seu ús massiu en el 2011, encara que ja està disponible i el seu ús és opcional) en la versió bàsica i la diferència de grandària dels discos durs.

En una nota de premsa recent, Sony ha confirmat que el seu llançament serà retardat a Europa fins a març del 2007 a causa de problemes de producció amb els díodos làser blau del Blu-ray Disc. Així mateix, tan sols es llançaran 400.000 unitats al mercat americà al novembre i 100.000 al nipó.

A finals de setembre del 2006, la pàgina de Sony Style nord-americana va crear reserves de jocs de PS3 al preu de 60$, aproximadament uns 47€, la qual cosa fa suposar que els jocs, a pesar de necessitar majors inversions, seguiran en la mateixa línia de preu a l'usuari final. [1] En canvi, Sony va anunciar el 10-10-2006 que vendrà els seus jocs a un preu de 40€ en Japó. [2].

El 10-10-2006 Sony va confirmar que el sistema operatiu de PS3 presentat en el Tòquio Game Xou d'eixe any no era el definitiu. A més també va anunciar que este podrà actualitzar-se a través de la xarxa, de les targetes de memòria o d'un disc Blu-Ray. [3]

Degut a les seues baixes existències al principi del seu llançament, moltes franquícies de botigues d'oci americanes auguren problemes d'abastiment que comportarà a la devolució de les reserves als clients. Especulen que tan sols comptaran amb 8 PS3 cada botiga a excepció de les grans que podran tindre 16. Encara així, Jack Tretton, vicepresident de SCEA va posar com a exemple a la PS2, que amb tan sols mitjà milió d'unitats en el llançament, compte actualment amb 106 milions d'undiades venudes. [4]

Ebay es va veure obligadado a cancel·lar totes les subhastes que hi havia per una PS3. Estes van aparéixer al poc que les botigues americanes obriren les reserves de la consola. [5]
"PlayStation 3 en el E3 de 2006"
Ampliar
"PlayStation 3 en el E3 de 2006"

En el Gamer's Day, Sony va confirmar el contingut de la caixa d'ambdós versions de PS3, que constarà de[6]:

* Un comandament Sixaxis.
* Un cable de corrent.
* Un cable Ethernet
* Un minicable USB
* Un cable Multi-AV

Sony va anunciar el 23-10-2006, que en el cas que els comandaments no pogueren recarregar-se més o s'espatlara la seua bateria de polímer de liti, els canviaria. Encara que afirma que estes bateries estan molt desenvolupades i poden aguantar anys abans de començar a degradar-se.

Jack Tretton va declarar, que a diferència de Xbox 360 no disposarà d'una classificació Gamerscore, però si de classificacions exclusives apra cada joc. :cool: :copia:
Inuyasha & Kagome
Sango & Miroku
Les millors parelleeeees !!!!!!!!!!!!!

[b]Sóc del club de fans de la Sound VISCA!![/b]
[img]http://img259.imageshack.us/img259/6909/carnetsound023inuyashawr0.gif[/img]

A per cert, el meu codi de Wii és... 5504-0642-5611-8328
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

Em.... crec que aquesta vegada m'abstindré de votar... com a consola m'agrada més la PS3.... però no m'agraden les excuses de Sony ¬¬.
A dunk shot by the natural ability! this is the migthiest weapon!
We''ll turn the tables in our side in one breath!
We are strong, this game is ours!

[img]http://img417.imageshack.us/img417/9586/firmarukawa4hl.jpg[/img][img]http://img521.imageshack.us/img521/8655/carnetsound005rukawaelruketds3oj9.gif[/img]
[url=http://ruquet.blogcindario.com/]Blog ^O^[/url]
Avatar de l’usuari
"nagisa"
Entrades: 278
Membre des de: 21/10/2006 a les 12:44
Ubicació: lleida

Entrada Autor: "nagisa" »

jo prefereixo wii
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Claríssimament, la Wii, els de Sony no es mereixen que els hi compri cap PS3 amb l'arrogància i la prepotència que porten a damunt. A part que m'agrada més el concepte de la Wii i jo no pago 600€ per una consola ni boig.

Per cert, per què no hi ha la Xbox 360 a l'enquesta? Alguna mania personal? >.>
Imatge
Inuyasha
Entrades: 64
Membre des de: 29/11/2006 a les 22:01
Ubicació: epoca Sengoku

Entrada Autor: Inuyasha »

No, perquè vaig decidir posar-hi consoles que no haguessin sortit a Catalunya :oops:
Inuyasha & Kagome
Sango & Miroku
Les millors parelleeeees !!!!!!!!!!!!!

[b]Sóc del club de fans de la Sound VISCA!![/b]
[img]http://img259.imageshack.us/img259/6909/carnetsound023inuyashawr0.gif[/img]

A per cert, el meu codi de Wii és... 5504-0642-5611-8328
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

Doncs teòricament, a Barcelona ja ha sortit la Wii, segons un amic meu, que l'han trucat de la botiga de videojocs per dir-li xD.
A dunk shot by the natural ability! this is the migthiest weapon!
We''ll turn the tables in our side in one breath!
We are strong, this game is ours!

[img]http://img417.imageshack.us/img417/9586/firmarukawa4hl.jpg[/img][img]http://img521.imageshack.us/img521/8655/carnetsound005rukawaelruketds3oj9.gif[/img]
[url=http://ruquet.blogcindario.com/]Blog ^O^[/url]
znake
Cròtal del bambú
Entrades: 839
Membre des de: 24/12/2004 a les 20:01
Ubicació: Badalona, Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: znake »

Yeps, a la majoria de tendes ja estan tote svenudes. Potser encara queda algun gran magatzem...
Avatar de l’usuari
"nagisa"
Entrades: 278
Membre des de: 21/10/2006 a les 12:44
Ubicació: lleida

Entrada Autor: "nagisa" »

Donc quina sort perquè a Lleida no surt fins el dia 9 :cry:
znake
Cròtal del bambú
Entrades: 839
Membre des de: 24/12/2004 a les 20:01
Ubicació: Badalona, Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: znake »

[quote=""nagisa""]Donc quina sort perquè a Lleida no surt fins el dia 9 :cry:[/quote]
El panda l'ha buscat per totes les tendes i totes les han llençades ja, i moltíssimes d'elles ja estàn reservades.
Avatar de l’usuari
"nagisa"
Entrades: 278
Membre des de: 21/10/2006 a les 12:44
Ubicació: lleida

Entrada Autor: "nagisa" »

A Lleida? Bé es igual jo la tinc reservada :lol:
Però alguna n'hi deu quedar.
Inuyasha
Entrades: 64
Membre des de: 29/11/2006 a les 22:01
Ubicació: epoca Sengoku

Entrada Autor: Inuyasha »

JA LA TINC !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a GIRONA VA SORTIR AHIR, ES VEU QUE A LES BOTIGUES DE TOT ESPANYA HAN FET UN AVENÇ MUNDIAL

EL TWILIGHT PRINCESS ÉS MOLT GUAI COM TB EL WII SPORTS I EL WII PLAY :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :ona: :ona:
Inuyasha & Kagome
Sango & Miroku
Les millors parelleeeees !!!!!!!!!!!!!

[b]Sóc del club de fans de la Sound VISCA!![/b]
[img]http://img259.imageshack.us/img259/6909/carnetsound023inuyashawr0.gif[/img]

A per cert, el meu codi de Wii és... 5504-0642-5611-8328
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

Jo ahir precisament la vaig anar a provar a casa de l'amic aquest, però nomès tenia el wii sports... no està malament, és divertit, però no deixa de ser un eye toy millorat xDDD suposo que el Twilight i d'altres estaràn més currats.
A dunk shot by the natural ability! this is the migthiest weapon!
We''ll turn the tables in our side in one breath!
We are strong, this game is ours!

[img]http://img417.imageshack.us/img417/9586/firmarukawa4hl.jpg[/img][img]http://img521.imageshack.us/img521/8655/carnetsound005rukawaelruketds3oj9.gif[/img]
[url=http://ruquet.blogcindario.com/]Blog ^O^[/url]
Avatar de l’usuari
->maron<-
Entrades: 375
Membre des de: 10/01/2006 a les 17:32
Ubicació: Lleida capital :p peró m'encantaria que fós la lluna ^^

Entrada Autor: ->maron<- »

Jo vaig anar abans d'ahir a probar la wii a casa d'un amic i m'agrada molt Y_Y sort que fa dies que la tinc reservada....:lol: peró aixó de vendre-la abans de la data fixada no és il·legal?
[img]http://img240.imageshack.us/img240/696/angelbaby55478218li.gif[/img]
:angelfals:[color=orange][b]  L'ANGELET D'AKEST FÒRUM?¿?天使!!!! [/b][/color]  :mishu:
Inuyasha
Entrades: 64
Membre des de: 29/11/2006 a les 22:01
Ubicació: epoca Sengoku

Entrada Autor: Inuyasha »

No, és legal xo lo que passa és que ho van decidir vendre-ho abans perqué no s'aguantaven més (els que respecten les dates són sempre JAPÓ i EUA)
Inuyasha & Kagome
Sango & Miroku
Les millors parelleeeees !!!!!!!!!!!!!

[b]Sóc del club de fans de la Sound VISCA!![/b]
[img]http://img259.imageshack.us/img259/6909/carnetsound023inuyashawr0.gif[/img]

A per cert, el meu codi de Wii és... 5504-0642-5611-8328
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Hm, es va vendre abans simplement perquè Nintendo va dir que no aniria contra els qui la treguessin abans xD

Per cert, jo també la tinc, voleu compartir codis Wii? El meu: 7290-3744-0705-6951
Imatge
Avatar de l’usuari
yuki_otaku
Entrades: 445
Membre des de: 25/08/2006 a les 21:15
Ubicació: Girona

Entrada Autor: yuki_otaku »

Vaig llegir un reportatge de la WII i crec que la prefereixo a la PS3 i més que res per els calers -.-
[img]http://img147.imageshack.us/img147/2488/conanxhaibaraaiisaiyl9.jpg[/img]
znake
Cròtal del bambú
Entrades: 839
Membre des de: 24/12/2004 a les 20:01
Ubicació: Badalona, Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: znake »

Jo no sé que diu la gent de mals grafics a la wii, perquè vaig estar jugant al zelda i estava molt ben fet el tio, i tot lo altre també o.o A més, a mi m'inporta la jugabilitat, no els jocs ._.
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

La Wii no té mals gràfics. És cert que no arribarà al nivell de la PS3 ni de la 360, però no són gràfics de GameCube. Es pot veure simplement mirant algun vídeo del Super Smash Bros. Brawl o del Pokémon Battle, o fins i tot del Mario Galaxy.

Jo amb aquests gràfics en tinc més que de sobres. De fet, els gràfics, com diu la serp, no importen gaire: el que és important és la JU-GA-BI-LI-TAT (la diversió, vaja xD).

El que passa és que hi ha companyies que directament passen de currar-se els gràfics i el que surt és una autèntica patranya xD D'aquí que la gent associï Wii amb mals gràfics. Joder, és que hi ha jocs que fins i tot semblen gràfics de Nintendo 64... >__>
Imatge
Avatar de l’usuari
kurama_1_5
Entrades: 117
Membre des de: 26/09/2006 a les 16:10
Ubicació: El Masnou, Barcelona

Entrada Autor: kurama_1_5 »

Mmmmm.....
Jo per preferir prefereixo la PS3, pero si em tingues que comprar una daquestes dues magafaria la Wii.

Jo no opino que tingui mals grafics, encara que si que treuen molts jocs que no aprofiten la capacitat de la consola.

El sistema de joc es molt innovador, pero jo crec que als pocs mesos acabara cansant el metode de joc. (B, aixo ja u veurem)
Aquesta consola crec que es la mes divertida sempre que si jugui amb companyia. Sol em penso q ja no tan.

Encara no hi he jugat pero magradaria probarla si mes no un cop a veure q tal.
El que magrada molt de Nintendo son els preus, aquesta consola daqui un any o uns quants mesos baixara molt de preu.
Potser arriba als poc mes del 150 euros, una consola assequible per a tothom encara que ja tinguis una altra.

Tot i aixi jo prefereixo la Xbox 360 i aixo que he sigut seguidor de Sony tota la vida XD
Avatar de l’usuari
Kaede Rukawa
Ruquet encistellat
Entrades: 1374
Membre des de: 29/12/2004 a les 20:44
Ubicació: Barcelona

Entrada Autor: Kaede Rukawa »

kurama_1_5 ha escrit:Mmmmm.....
Jo per preferir prefereixo la PS3, pero si em tingues que comprar una daquestes dues magafaria la Wii.

Jo no opino que tingui mals grafics, encara que si que treuen molts jocs que no aprofiten la capacitat de la consola.

El sistema de joc es molt innovador, pero jo crec que als pocs mesos acabara cansant el metode de joc. (B, aixo ja u veurem)
Aquesta consola crec que es la mes divertida sempre que si jugui amb companyia. Sol em penso q ja no tan.


Encara no hi he jugat pero magradaria probarla si mes no un cop a veure q tal.
El que magrada molt de Nintendo son els preus, aquesta consola daqui un any o uns quants mesos baixara molt de preu.
Potser arriba als poc mes del 150 euros, una consola assequible per a tothom encara que ja tinguis una altra.

Tot i aixi jo prefereixo la Xbox 360 i aixo que he sigut seguidor de Sony tota la vida XD
Coincideixo amb en kurama en pràcticament tot, principalment en el marcat en negreta xDDD
A dunk shot by the natural ability! this is the migthiest weapon!
We''ll turn the tables in our side in one breath!
We are strong, this game is ours!

[img]http://img417.imageshack.us/img417/9586/firmarukawa4hl.jpg[/img][img]http://img521.imageshack.us/img521/8655/carnetsound005rukawaelruketds3oj9.gif[/img]
[url=http://ruquet.blogcindario.com/]Blog ^O^[/url]
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 24 visitants