IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

anda q !!!!!!!

Fòrum per parlar de qualsevol cosa relacionada amb el món del manga en general.
Avatar de l’usuari
yuki_14
Entrades: 473
Membre des de: 13/06/2003 a les 21:29
Ubicació: tic x alli, perduda,...
Contacta:

anda q !!!!!!!

Entrada Autor: yuki_14 »

aixo u van posar a un forum dl 3xl.net:
q en penseu???? es mol llarg, si voleu llegiu-vos una part no+ q tot va d lo mateix:


MANIFEST CONTRA EL FEIXISME (I)
COMPANYS, HE VINGUT A PARLAR-VOS D´UN PROBLEMA QUE EM PENSAVA QUE JA ERA AIGUA PASSADA, PERÓ M´HE ADONAT QUE ENCARA DU CUA. EM REFEREIXO A LA SÉRIE NAZI DRAGON BALL.
TORIYAMA ÉS CLARAMENT UN PODRIT NEONAZI QUE INTENTA TRANSMETRE LA SEVA INFECTA IDEOLOGIA MITJANÇANT LA SEVA OBRA. HA ESTAT MOLT INTEL.LIGENT. PRIMER VA CREAR DR SLUMP, UNA SÉRIE POLÍTICAMENT NEUTRE PERÓ ALTAMENT IDIOTITZANT. D´AQUESTA MANERA, EL PERVERS MANGAKA VA ANUL.LAR LA CAPACITAT CRÍTICA DELS POBRES INFANTS, CONVERTINT-LOS EN ZOMBIS DESCEREBRATS QUE SEGUIEN CEGAMENT TOTA L´ “OBRA” D´AQUELL FILL DE pota. DESPRÉS ELS VA ENGEGAR EL PLAT FORT: BOLA DE DRAC, UN MANGA REACCIONARI IMPREGNAT DE CULTURA NAZI.
NO SOC UN SONAT NI UN SENSACIONALISTA. JO VAIG PERTÁNYER A AQUELLA GENERACIÓ DE PETITS CATALANS ALIENATS, PERÓ EM VAIG DESENGATXAR A TEMPS. HE ESTUDIAT EL FENÓMEN A FONS I D´UNA MANERA CIENTÍFICA I ARA US RESUMIRÉ BREUMENT ELS RESULTATS DE LA MEVA INVESTIGACIÓ:
*EL COMENÇAMENT DE LA SÉRIE ÉS UNA MENA DE CONTINUACIÓ DEL DR SLUMP. ÉS A DIR, UN ARGUMENT ESTÚPID PERÓ QUE ENGANXA A LES CRIATURES, DE MANERA QUE AQUESTES LI AGAFEN CONFIANÇA A EN GOKU I ACABEN ADORANT-LO. AIXÍ TORIYAMA COMENÇA LA SEVA TASCA D´ALIENACIÓ. GOKUH ÉS EL MÉS BO DE TOTS I ELS NENS L´AGAFEN COM A MODEL. TOT EL QUE ELL FACI O DIGUI VA A MISSA. S´HA CREAT UN LÍDER D´OPINIÓ. MALGRAT TOT JA ES COMENCEN A DISCERNAR PETITS APUNTS COM EL MASCLISME O LA CURIOSA SEMBLANÇA FÍSICA DEL FOLLET TORTUGA AMB FRANCO, AQUEST ÚLTIM DEDICAT A CATALUNYA, A ON DR SLUMP VA TENIR ÉXIT. AIXÍ, QUAN ELS NENS CATALANS ESTUDIASSIN HISTÓRIA IDENTIFICARIEN INCONSCIENTMENT AL PUTE GENERALÍSIMO AMB AQUELL SIMPÁTIC MESTRE I PENSARIEN QUE EL FRANQUISME VA SER UNA ÉPOCA DAURADA.
SAGA CINTA VERMELLAà JA HO VAIG DIR EN UNA ALTRA OCASIÓ. AQUEST ENEMIC REPRESENTA LA UNIÓ SOVIÉTICA. FIXEM-NOS QUE EL SEU CAP ÉS UN HOME BAIXET, COM STALIN. EN UNA LECTURA MÉS ÁMPLIA PODRÍEM PENSAR QUE L´EXÉRCIT DE LA CINTA VERMELLA REPRESENTA L´ESQUERRA REPÚBLICANA (“LOS ROJOS” DE LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA) EN UN ALTRE GUINY CAP A NOLTROS. FIXEM-NOS COM ELS DIBUIXA ALS “ROJOS”: CRETINS, FANÁTICS, SÁDICS, PERVERSOS, COVARDS EN FRONT DEL GRAN HEROI GOKUH.
SAGA COR PETITà A AQUEST VILLÁ SE L´ANOMENA EL REI DELS DIMONIS, PERÓ TÉ UN SIGNIFICAT MÉS SUBTIL. REPRESENTA L´ANARQUISME. FIXEU-VOS EN QUE EN ASSUMIR EL PODER ABOLEIX TOTES LES LLEIS I SUMEIX EL REGNE EN EL CAOS (TÓPIC FEIXISTE DEL QUE PASSARIA SI ELS ANARCAS TOMASSIN EL PODER) . I EL SUMMUM DEL CINISME, GOKUH ÉS TAN BO I PUR QUE ACONSEGUEIX VEURE DÉU. PERÓ AL FINAL RESULTA QUE ELL SUPERA AL MATEIX CREADOR. AIXÍ TORIYAMA RIDICULITZA LES RELIGIONS I PRESENTA GOKUH COM EL NOU MESSIES. DOS PARDALS D´UN TRET.
SAGA FREEZEERà AQUÍ TORIYAMA JA ESTÁ MÉS SEGUR. EL SEU HEROI HA CALAT EN EL JOVENT I JA ÉS HORA DE DEIXAR-SE DE ROMANÇOS. AIXÍ QUE INTRODUEIX LA VERSIÓ NIPONA DE LA “RAZA ÁRIA”, ELS GUERRERS DE L´ESPAI. ORGULLOSOS GUERRERS QUE RECORREN L´UNIVERS CONQUERINT PLANETES I EXTERMINANT RACES (LES TEORIES NAZIS DE LÉSPAI VITAL I EL GENOCIDI RACIAL, RESPECTIVAMENT). AL PRINCIPI SÓN ELS DOLENTS, PER NO MOSTRAR LES SEVES INTENCIONS MASSA AVIAT. PERÓ DESPRÉS APAREIX ALGÚ PITJOR. EN FREEZEER I ELS SEUS HOMES NO REPRESENTEN CAP IDEOLOGIA CONCRETA, SINÓ UNA ENTELEQUIA CREADA PELS NAZIS. SEGONS AQUESTA, LA DERROTA A LA I GUERRA MUNDIAL VA SER DEGUDA ALS ANOMENATS “TRAIDORS DE NOVEMBRE”, ALEMANYS QUE VAN VENDRE EL SEU PAIS ALS ALIATS I ALS COMUNISME I QUE VAN FUNDAR LA REPÚBLICA DE WEIMAR. HITLER DEIA ABANS DE 1933 QUE ARRIBARIA UN SÚPERHOME, UN “FÜHRER” QUE ANIQUILARIA AQUELLS “TRAÏDORS” I TORNARIA AL POBLE ARI EL SEU ESPLENDOR DEL PASSAT.
BÉ, LA METÁFORA NO POT SER MÉS COMPLETA. EN FREEZEER TRAEIX ALS GUERRERS DE L´ESPAI I ELS ANIQUILA, LLEVANT-LOS LA GLÓRIA DEL PASSAT. PERÓ DESPRÉS APAREIX EL SÚPERGUERRER I ES REVENJA. PER FI TORIYAMA HA MOSTRAT EL LLAUTÓ.
EXACTAMENT:
Gokuh és Hitler
PERÓ ELS FANS JA ESTAN TAN ALIENATS QUE NO SE N´ADONEN.



SarevokJr - 20/6/2003 17:24 (4059.)/webx?229@86.eBfPa8KToPX.0@.ef9ffb1/5949¡Error!Marcador no definido./webx?229@86.eBfPa8KToPX.0@.ef9ffb1/5949
MANIFEST CONTRA EL FEIXISME (II)
SAGA CÉL.LULAà UNA ALTRA IDEA NAZI. SI ELS “ ROJOS” NO SÓN ADECUADAMENT ANIQUILATS, TORNARAN AMB MÉS FORÇA PER QUÉ EL SEU ÚNIC OBJECTIU ÉS LA DESTRUCCIÓ DE LES FORCES DEL BÉ. A MÉS AQUÍ APAREIX UN ALTRE TÓPIC NAZI: LA MORT EN COMBAT DEL GRAN LÍDER, DESPRÉS DE LA QUAL ANIRÁ AL PANTEÓ DEL HEROIS CAIGUTS DES D´ON SERÁ MODEL D´ADMIRACIÓ PER LES NOVES GENERACIONS. AIXÓ ÉS EL QUE ELS GRUPS NEONAZIS FAN AMB HITLER. A DESTACAR L´APARICIÓ D´EN SATAN QUE REPRESENTARIA AL FALS ARI, PODRIT PELS DINERS I LA CORRUPCIÓ DE LES GRANS EMPRESES.
SAGA BUà AQUÍ NO ESTÁ TAN CLAR. ES PODRIA PENSAR QUE TORIYAMA TORNA SOBRE EL TEMA DE L´ANARQUIA (UN ENEMIC QUE HO DESTROEIX TOT, L´ENCARNACIÓ DEL CAOS, I RECORDEM LA PREMISA NAZI ANARQUIA=CAOS). PERÓ JO CREC QUE AQUÍ S´ATACA A LA BURGESIA CAPITALISTA, MÉS CONCRETAMENT AL SEU MÁXIM EXPONENT: ELS EEUU. -PERÓ QUE DIUS?- PENSAREU-SI ELS YANKEES ESTAN TAN PODRITS COM ELS FATXES-. ÉS CERT, PERÓ ELS NAZIS SEMPRE ELS HAN MENYSPREAT. ELS RELACIONEN AMB ELS MASSONS I EL SIONISME, ELS TRACTEN DE DECADENTS HEDONISTES AL.LÉRGICS AL TREBALL DUR (NO COM ELS SACRIFICATS GERMANS) I NO HEM D´OBLIDAR QUE VAN CONTRIBUIR A LA DERROTA DEL IIIREICH. EN BU GROS ÉS L´ENCARNACIÓ DEL NORD-AMERICÁ (MÉS CONCRETAMENT EL TEXÀ) MITJÁ: OBÉS, INFANTIL, VICIAT COMPULSIU (PEL MENJAR), AMB IMPULSOS DE DESTRUCCIÓ, ETC. ENS EL PODRÍEM IMAGINAR PERFECTAMENT ANANT DE PUTES AMB EL BUSH FILL.
UN PETIT DETALL: MORT EL SEU PSEUDO-HITLER, EN TORIYAMA INTENTA QUE ELS SEUS SUCCESORS SERVEIXIN IGUAL COM A TRANSMISORS DELS VALORS IMPERIALS. PERÓ HA FET MASSA BÉ LA SEVA FEINA. NINGÚ TÉ TANT CARISMA COM EN GOKUH-HITLER. PER AIXÓ EL FA RESSUCITAR EN UN GIR DEL GUIÓ COMPLETAMENT ESTÚPID QUE NO ES CREU NINGÚ AMB DOS DITS DE FRONT. PERÓ A AQUESTES ALÇADES JA TOTS ELS FANS S´EMPASSEN EL QUE SIGUI, LA SEVA VOLUNTAT HA QUEDAT DESTROSSADA.
GTà ASSOLITS ELS SEUS OBJECTIUS, EN TORIYAMA ES RETIRA. JA HA FORMAT UNA NOVA GENERACIÓ NAZI. PERÓ ELS EXECUTIUS DE LA TOEI NO ESTAN SATISFETS. CREUEN QUE ENCARA HI HA UNA IDEA CABDAL DE L´IDEARI NAZI QUE ENCARA NO ESTÁ PROU EXPLOTADA. DE FET TORIYAMA NOMÉS EN VA FER UN BREU APUNT A TRAVÉS D´EN KAITOH, QUAN L´EXPLICA A GOKUH-HITLER EL GENOCIDI DELS TSUFURS.
JA VEIEU CAP A ON VAIG. ELS TSUFURS SÓN ELS JUEUS. SÓN “PARÁSITS” QUE INFESTAVEN EL PLANETA VEGETA I QUE VAN SER ELIMINATS PER QUE MANTENIR LA “PURESA” DEL PLANETA VEGETA-REICH ALEMÀ. HITLER DEIA QUE SI NO ELS ANIHIL.LAVEN COMPLETAMENT, A LA LLARGA TORNARIEN PER CONTINUAR LA SEVA TASCA DE DESTRUCCIÓ DE LA RAÇA ÁRIA. I AIXÓ ÉS EL QUE PASSA. EN BABY TORNA PER CONSTRUIR UN GRAN IMPERI TSUFUR. FIXEU-VOS QUE ÉS UN PARÁSIT QUE CONTROLA LA MENT DELS ARIS PURS, PERVENTINT ELS SEUS IDEALS “ELEVATS” I TRANSFORMANT-LOS EN ESCLAUS. TOT AIXÓ ÉS EL CLÁSSIC DISCURS NAZI SOBRE LES INTENCIONS DELS JUEUS.
AQUÍ ES DEMOSTRA QUE ELS FANS JA S´EMPASSEN QUALSEVOL COSA. ES DIU OBERTAMENT QUE EL GUERRERS DE L´ESPAI VAN DUR A TERME UN GENOCIDI INJUSTIFICABLE I SENSE PROVOCACIÓ PRÉVIA. PERÓ AIXÍ I TOT ELS GUERRERS SÓN ELS BONS I ELS TSUFURS ELS DOLENTS.
LES DUES ÚLTIMES SAGUES NO APORTEN RES I NOMÉS ESTAN PER FER DINERS. A LA DEL SÚPER A 17 ES TORNA A INSISTIR EN QUE SEMPRE S´HA D´ESTAR A L´AGUAIT CONTRA LES FORCES DEL MAL PERQUÉ SEMPRE TORNEN (D´AQUÍ ES PODRIA DEDUIR UNA JUSTIFICACIÓ A LES GUERRES PREVENTIVES COM LA D´IRAQ) I A LA DELS DRACS ES REAFIRMA LA IDEA DE GOKUH-HITLER COM EL GRAN SALVADOR I EL REPRESENTANT DE TOT ALLÓ QUE ÉS BO I PUR (SEGONS LA IDEOLOGIA NAZI EVIDENTMENT).
A MÉS DE TOT AIXÓ, S´HAN D´INCLOURE PETITS DETALLS A TRAVÉS DE TOTA LA SÉRIE: MASCLISME (LA DONA NOMÉS SERVEIX PER ACOMPANYAR ELS MASCLES I SER UNA BONA ESPOSA), RACISME (NOMÉS ELS GUERRERS DE L´ESPAI PODEN ACONSEGUIR EL PODER SUPREM, I NOMÉS EL FÜHRER POT ESSER EL MÉS FORT) I LA SEMBLANÇA D´ALGUNS PERSONATGES AMB IMPORTANTS FIGURES FEIXISTES. JA EM PARLAT DEL FOLLET TORTUGA. HI HA D´ALTRES:



SarevokJr - 20/6/2003 17:25 (4060.)/webx?229@86.eBfPa8KToPX.0@.ef9ffb1/5950¡Error!Marcador no definido./webx?229@86.eBfPa8KToPX.0@.ef9ffb1/5950
MANIFEST CONTRA EL FEIXISME (III)
KRILIN=GOEBBLES. PETIT, IDIOTA I COMPLETAMENT AL SERVEI DEL SEU AMO. ES DIU QUE POTSER GOEBBLES ERA HOMOSEXUAL I AMAVA HITLER. EL MATEIX PASSA AMB GOKUH I KRILIN, ÉS EVIDENT PER QUI SÁPIGA LLEGIR ENTRE LÍNIES (EL MATRIMONI AMB L´A 18 VA SER PER DESPISTAR).
CHICHI=EVA - BRAUN. NOIA INNOCENT TOTALMENT SOTMESA AL SEU ÍDOL MALGRAT QUE ELL LA TRACTA MALAMENT (ABANDONANT LA, MENYSPREANT-LA).
VEGETA= MUSSOLINI. EL FUNDADOR DEL MOVIMENT PERÓ QUE VA SER SUPERAT PEL SEU IMITADOR.
BULMA=LENI RIEFENSTHAL O HANNA REISCH O QUALSEVOL DONA QUE HAGUÉS SOBRESORTIT AL IIIREICH. PERSONES DE CARÁCTER PERÓ SEMPRE SOTMESES A UNA FIGURA MASCULINA.
ETC,ETC.
RESULTAT DE TOT AIXÓ: DES DE 1984 L´EXTREMA DRETA HA ANAT GUANYANT ADEPTES ENTRE ELS MÉS MENUTS A MESURA QUE SÉSTRENAVA LA SÉRIE PER TOT ARREU. I ALS ÚLTIMS ANYS, QUAN AQUELLS NENS S´HAN FET GRANS, S´HAN VIST ELS RESULTATS A LES URNES: A ÁUSTRIA, GEORG HAIDER; A FRANÇA, JEAN-MARIE LE PEN; A L´ESTAT ESPANYOL, AZNAR; A EEUU, GEORGE BUSH… I ALTRES REPRESENTANTS DE LA DRETA QUE O SÓN MANDATARIS DEL SEUS PAÍSSOS O TENEN UN ALT PERCENTATGE DE VOTS.
HO HE D´ADMETRE A CONTRACOR. TORIYAMA ÉS UN GENI. MITJANÇANT UN MEDI A PRIORI TAN INNOCENT COM ELS DIBUIXOS HA ACONSEGUIT UN RESSORGIMENT A ESCALA MUNDIAL DEL MOVIMENT FEIXISTE. I ARA SOM A L´ACTUAL SITUACIÓ: EL PP MAJORIA ABSOLUTA, MALTRACTAMENT GENERALITZAT ALS INMIGRANTS, ELS EEUU MÉS IMPERIALISTES QUE MAI (ÉS CASUALITAT O NO QUE BUSH FILL HAGI PUJAT AL PODER AL MATEIX MOMENT QUE ELS AMERICANS DESCOBRIEN BOLA DE DRAC?).
A CASA NOSTRA TAMBÉ TENIM EXEMPLES. MIREU EL FÓRUM DE BOLA DE DRAC. MIREU QUI HI HA, COM ESCRIUEN… SÓN UNS FANÁTICS, ESTAN OBSESIONATS AMB EL SEU GURÚ. CRISTIANOS, MANDRILIX, BD-Z-GT, DAGAC. EMERSSENDA, TWITCH, DARTHGOKUH, SHISO, 01001, TITANN17, KOGOROM… SÓN LA VIVA REPRESENTACIÓ DE LA GENERACIÓ TORIYAMA. GENT PERVERTIDA DESDE LA MÉS TENDRA INFÁNCIA PER UNA SÉRIE INFECTA QUE HAN ESDEVENIT ADULTS PERTORBATS. SÓN GENT INFECTA, SEGUIDORS INCONSCIENTS (O NO) DEL NAZISME. SEL´S HA DE TENIR LLÁSTIMA, POTSER, PERÓ SELS HA D´AÏLLAR DE LA SOCIETAT.
REPASSANT ELS FÓRUMS VEIG QUE ALGUNS HAN VIST EL MATEIX QUE JO: WHOISIT, KEZMAN, FILOSOFO, JOKER… ME N´ALEGRO DE TENIR AQUESTS ALIATS ENCARA QUE SOM MOLT POCS. MENYS QUE LA GENT QUE EL CABRÓ TORIYAMA HA ACONSEGUIT AL SEU BÁNDOL. ESPERO QUE AQUEST PETIT COMENTARI FAGI PENSAR LA GENT I LA MEVA LLISTA AUGMENTI. AL FINAL LAVERITAT SORTIRÁ A LA LLUM I FAREM QUE DESTROEIXIN TOTES LES CÓPIES DE AQUESTS DIBUIXOS MERDOSOS I ES TANQUIN ELS SEUS FORUMS.
VISCA CATALUNYA, LA DEMOCRÁCIA I LA LLIBERTAT.

i trobaré..... omplint els forats del temps.... i cridaré..... sol i tu!!!!! HERMIONE KARINYU TETIMU!!! ^^
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

:shock: aixó s'haurai d'enviar a en Làzaro Muñoz, el director de la revista Minami (no li agrada gens ni mica en gokuh XD)
em sembla que l'únic que està tocat de la perola per aqui, és qui va escriure aquest missatge. es veu que per alguna mala experència va començar a odiar dragonn ball i va buscar la manera de vengar-se de la sèrie.
però aixó que ha dit de que és mascliste, té tota la raó.
i a mi els tsufurs em van semblar sempre bons i els guerrers de l'espai uns fills de pota (amb perdó) pel que havíen fet, i no és d'extranyar que els tsufurs es volguéssin venjar de tots ells
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Morwen
Entrades: 266
Membre des de: 12/06/2003 a les 19:37
Ubicació: Entre El Cel y la Terra

Entrada Autor: Morwen »

tanto se aburre la gente ? :shock:
http://egiptotaku.fistro.com
kotaro-chan
Entrades: 536
Membre des de: 20/06/2003 a les 12:28
Ubicació: por ahi, agarrao d una botella d naranjada

Entrada Autor: kotaro-chan »

¿?
ATENCION!!
voy mas perdio q Marco en el dia de la madre!
jejeje!!
jajaja!!
HAHAHA!!
kotaro-chan
Entrades: 536
Membre des de: 20/06/2003 a les 12:28
Ubicació: por ahi, agarrao d una botella d naranjada

Entrada Autor: kotaro-chan »

ara i cic!!( es q mo e tornat a llegir i ara o entenc millor)
trobo q el q diu es realment paranoic, pero hi ha q reconeixer q t una mica d sentit en segons qines coses... tot i aixi hi ha q ntenor molta imaginacio i mala baba per escriure aixo!!XDD!!!
ATENCION!!
voy mas perdio q Marco en el dia de la madre!
jejeje!!
jajaja!!
HAHAHA!!
Avatar de l’usuari
yuki_14
Entrades: 473
Membre des de: 13/06/2003 a les 21:29
Ubicació: tic x alli, perduda,...
Contacta:

Entrada Autor: yuki_14 »

paranoic si q u es!!!!!!!!!!!!!!!! i una mika erbuscat no??
i trobaré..... omplint els forats del temps.... i cridaré..... sol i tu!!!!! HERMIONE KARINYU TETIMU!!! ^^
kotaro-chan
Entrades: 536
Membre des de: 20/06/2003 a les 12:28
Ubicació: por ahi, agarrao d una botella d naranjada

Entrada Autor: kotaro-chan »

erbuscat??
i aixo q vol dir???
jejeje
ATENCION!!
voy mas perdio q Marco en el dia de la madre!
jejeje!!
jajaja!!
HAHAHA!!
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

La gent quan s'avorreix és capaç de...:

-Clavar-se pinces a la cara
-Aspirar llet i llençar-la per l'ull
-Atemptar contra les Torres Bessones
-Crear incoherents textos sobre Akira Toriyama i el nazisme

>.< sense paraules...
Avatar de l’usuari
skynet_ent
Entrades: 228
Membre des de: 13/06/2003 a les 20:40

Entrada Autor: skynet_ent »

S'ha de dir, que les comparacions que fa són totalment absurdes. No sóc un fan del Toriyama ni molt menys, però aquest és un exemple del que pots fer amb les paraules, pots agafar un text i a hores d'anar buscant comparacions tontes i facilones pots fer un escrit llarg i que sembli que tingui coherencia (que en realitat no en te gens de gens).
I una altra cosa, més absurd es encara intentar compendre la ment de Toriyama, quan ell es japones, la manera de pensar els Japonesos dels occidentals es totalment diferent i sinó fem una mica d'anàlisis de tots els animes que ens mirem (tot i que tenen moltes influencies [desgraciadament] americanes).
Es inútil continuar parlant sobre aquest text.
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

El que més m'ha agradat ha estat això que diu de la semblança del Follet Tortuga amb en Franco... xDD

Ara només falta que alguna de les associacions contra el manga i l'anime ho llegeixi... (recordem que tots aquests dibuixos japonesos són plens de violència!!)
Imatge
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Jo més o menys penso com en Kotaro.
Ves, hi ha gent que per exagerar que no quedi.

Es cert que Dragon Ball es una mica violent, però res més. I a mi l'Arale m'agradava molt. (Més els vells que els nous.)

No sabeu si es deia Willy el que a escrit això? jeje.

Bueno, val més que ho deixi correr :roll: :wink:
Avatar de l’usuari
yuki_14
Entrades: 473
Membre des de: 13/06/2003 a les 21:29
Ubicació: tic x alli, perduda,...
Contacta:

Entrada Autor: yuki_14 »

jo pensu com en seika, l'aburriment pot am tot
tmb podriem dir q kkj es una estrateja del sector religios x engarxarnos mika a mika al cristianisme
i trobaré..... omplint els forats del temps.... i cridaré..... sol i tu!!!!! HERMIONE KARINYU TETIMU!!! ^^
kotaro-chan
Entrades: 536
Membre des de: 20/06/2003 a les 12:28
Ubicació: por ahi, agarrao d una botella d naranjada

Entrada Autor: kotaro-chan »

coy!! mai mo auria imaginat...
ATENCION!!
voy mas perdio q Marco en el dia de la madre!
jejeje!!
jajaja!!
HAHAHA!!
Avatar de l’usuari
yuki_14
Entrades: 473
Membre des de: 13/06/2003 a les 21:29
Ubicació: tic x alli, perduda,...
Contacta:

Entrada Autor: yuki_14 »

es q jo tinc molta imaginacio XDD (quins aires d superioritat!!!)
i trobaré..... omplint els forats del temps.... i cridaré..... sol i tu!!!!! HERMIONE KARINYU TETIMU!!! ^^
Avatar de l’usuari
Esbotzegat
No és un gira-sol
Entrades: 1766
Membre des de: 12/06/2003 a les 18:35
Ubicació: Catalunya
Contacta:

Entrada Autor: Esbotzegat »

Sí, lo del follet Tortuga boníssim XDDD. Aquí un altre text que Déu n'hi do.
"MANIFEST A FAVOR DE L'ANIMACIÓ"
(...) Per tot això, sol·licitem a les autoritats la necessària protecció dels espectadors més joves. És necessari tenir em compte que existeix un públic no comercial, que es el que té menys de 4 anys, i que exigeix sèries, especialment d'animació, que siguin capaços de comprendre. Aquesta política ha de ser ampliada amb programes per a nens més grans d'aquesta edat, entre els quals es trobaran les sèries animades.
Les cadenes han de reduir o eliminar les sèries infantils i juvenils, especialment d'animació, els continguts de les quals transmeten formes de pensar molt allunyades de les nostres, i generen models de comportament que poden perjudicar el seu desenvolupament menta o moral. La televisió per nens i joves és la que necessita una regulació més clara i precisa, i aquesta matèrica no es pot deixar al funcionament del mercat i, molt menys, al de les audiències. (...) És molt important fer una crida a la indústria de producciño de continguts especialitzada en aquest tipus d'audiències, perquè a canvi de fixar unes quotes de produccióo, ofereixin continguts amistosos i correctes, sense violència ni referències explícites sexuals, i a favor d'uns valors comuns: el respecte a la persona, la tolerància i les diferències. (...)"
Aquesta proqueria l'ha escrita una tal Cristina Brandner.

Jo què vols que et digui, em sembla un text totalment incoherent. Primer vol sèries d'animació, després no les vol... i a sobre diu que són un mal exemple. Ahà. Que siguin continguts amigables, no a la violència! No a l'humor! Sí a l'amor i a la justícia! Convertim-nos en marinera lluna, ja de pas.

Nens! A mirar tots Barrio Sésamo i els Teletubis!!
Avatar de l’usuari
skynet_ent
Entrades: 228
Membre des de: 13/06/2003 a les 20:40

Entrada Autor: skynet_ent »

Renoi, quina manera de dir parides.
Això em sona a un capítol de South park, on es tractava el mateix tema amb els mítics personatges: Terrence and Phillip.
El cas es que molta gent deixa les criatures davant la tele i que s'empassin tot lo que posen, i clar, es més fàcil criticar el contingut, que no pas destriar el que creus convenient tu per la criatura en questió.

Es cert que hi ha continguts no decents o inintel·ligibles en els animes per les criatures, però què hi farem? de fet és el que els dóna importancia i contingut. A veure... ...a ningú se li ocurriria deixar veure Evangelion a una criatura de 6 anys, ja que es carrega la religió i altres coses, però en fi, es el que en realitat m'agrada a mi, que estic una mica crescudet.
Ereza
Forum Hoster
Entrades: 1345
Membre des de: 14/06/2003 a les 11:21
Ubicació: Barcelona
Contacta:

Entrada Autor: Ereza »

Aquest article que ha posat en Sheikah, no va sortir al Periódico? És que em sona haver-lo llegit...

De tota manera, últimament se'n parla molt del tema, que gairebé totes les sèries d'animació són del Japó i els EUA, i que d'Espanya no se n'emeten. Dimontri, i ara diuen que no s'han de deixar vèncer per les audiències. A les televisions el que els interessa són els calés, i si l'animació japonesa o nord-americana en dóna més, posaran aquest tipus d'animació. I si volen animació espanyola, doncs que s'ho currin més i segur que tindrà èxit.

En fi, sempre és el mateix...
Imatge
Avatar de l’usuari
Lonnia
Entrades: 403
Membre des de: 19/06/2003 a les 23:08
Ubicació: Catalunya

Entrada Autor: Lonnia »

Sincerament, crec que es millor que un nen petit vegi Shin Chan que no Ana y los Siete, per exemple.

(Bé.. encara que jo aquest darrer no ho he vist mai, però potser millor, no?)
kotaro-chan
Entrades: 536
Membre des de: 20/06/2003 a les 12:28
Ubicació: por ahi, agarrao d una botella d naranjada

Entrada Autor: kotaro-chan »

jo tambe o penso.
ATENCION!!
voy mas perdio q Marco en el dia de la madre!
jejeje!!
jajaja!!
HAHAHA!!
Avatar de l’usuari
skynet_ent
Entrades: 228
Membre des de: 13/06/2003 a les 20:40

Entrada Autor: skynet_ent »

Exacte lonnia...
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: No hi ha cap usuari registrat i 65 visitants