IMPORTANT!
Els dies d'èxit d'aquest fòrum van ser ja fa molts anys i ara resta abandonat, de manera que he decidit bloquejar-ne els nous registres i deixar-lo com a fòrum de només lectura perquè no se'n perdi el contingut.
Si has arribat aquí cercant un fòrum d'anime, manga o cultura japonesa en català, et recomano que facis una visita a Tadaima.cat, el fòrum de referència sobre aquests temes en l'actualitat!

La telenovel·la paranoica

Missatges incoherents i incomprensibles que ningú no sap on més ficar-los.
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

La telenovel·la paranoica

Entrada Autor: Soundwave »

Molt bé!!!! akí tenim els papers finals

Soundwave: Sound
Maruse: Kura
Koenma: Emma Sabriel
Annichan: Akira
Hermi: Copito
Yuki: Kiyu
Karura: Kerurizarura
Aragorn: Sense Nom (fote't XDDD)
Cube: Cube
Kotaro-chan: Hideki

Molt bé, la cosa va aixins, la Kiyu es una orfe (en totes les telenovel·les hi ha d'haver una), ke un dia rep una carta d'una tal Sound, ke li parla d'un tiet seu ke és boig, ke es diu Hideki. En Hideki sempre está contant batalletes dient ke era pirata i ke va robar molts tresors i els va amagar, però ningú el creu. Però kuan en Hideki ensenya la Kiyu un mapa, akesta el vol ajudar a trobar el seu tresor, per aixins fer-se rica i viure la vida loca.
Però es veu ke el director del manicomi on és en Hideki, s'enamora de la Kiyu res més veure-la i la vol fer seva. Akest director es diu Sense Nom i té una mascoteta, la Cube, un ens artificial, creat per una científica boja ke ningú sap com és, només se sapm ke es diu Sound... però mai l'han vist la cara...
Al manicomi, en Hideki te una amiga, l'Emma Sabriel, ke tb es boja, perke es pensa ke és la reina del món espiritual, i pel ke sembla, veu morts a totes bandes... Al final, L'Emma, en Hideki i la Kiyu, aconsegueixen sortir del manicomi.
En Sense, no vol ke la Kiyu s'en vagi del manicomi, envia a dos guerrers molt pícars tras la Kiyu, en Kura i la Kerurizarura, però kuan akests saven ke la Kiyu i el seu tiet volen desenterrar un tresor, els hi diuen ke els ajudaran si els donen una part del tresor.
Pel camí també es troben l'Akira, ke és una figitiva perseguida per les forces de la llei, a causa de ke va robar un poster del seu amor platónic (un tal Hiei) d'una tenda de cómics. Es veu ke kuan en Hideki veu el poster, reconeix el noi, i li diu a l'Akira ke va ser amb ki va amagar el tresor, i per aixó, l'Akira també s'apunta a la gresca.
També trobaran a la Copito, un goril·la ke kuan es mulla amb aigua calenta pren la forma d'una noia molt maca, de la ke de seguida s'enamora la Kiyu.
Tota la colla comença la seva aventura, perseguits per en Sense i la seva Cube.
Ké arribaran a trobar el tresor???

jejejej, buenu, una mica de descripoció:
- Sound: És una científica boja, ke ningú ha vist mai en persona. És la creadora de la Cube entre d'altres coses i li envia a la Kiyu una carta, on l'informa del lloc on és el seu tiet.
Ke potser vol la Sound alguna cosa relacionada amb el tresor???

- Kiyu: Noia orfe, ke un dia rep una carta d'una tal Sound. Descobreix ke té un tiet, al principi es pensa ke es boig kuan li diu ke va ser pirata, però kuan l'ensenya un mapa d'un tresor, decideix fugar-se del manicomi amb ell i buscar-lo. S'acaba enamorant de la Copito, res més veure-la per primer cop...
Ké els hi va pasar als pares de la Kiyu??

- Hideki: El tiet de la Kiyu. És molt despistat i cada dos per tres perd la memòria, però curiosament sempre recorda ke va ser un pirata. Kuan veu la Kiyu, vol ke l'ajudi a trobar el seu tresor amagat amb uns companys seus. La seva millor amiga és l'Emma Sabriel, perke li recorda molt al nen del sisé sentit...
Quins son els companys d'en Hideki???

- Emma Sabriel: Una boja ke és amiga d'en Hideki. Sempre diu ke veu morts a totes bandes, i és veritat, parla amb ells i els utilitza com a espies. Es pensa ke és la reencarnació del senyor dels inferns... i té uns poders una mika estranys, com travesar parets i coses per l'estil...
D'on ha tret akests poders l'Emma???

- Sense Nom: El director del manicomi. S'enamora de la Kiyu, i no vol ke marxi. Intenta de totes les maneres possibles conkistar-la, però no aconsegueix res... Té una mascoteta, la Cube, ke va ser creada per la Sound. Envia a la Kerurizarura i a en Karura tras els fugitius del seu asil...
Com va arribar la Cube a les seves mans???

- Kerurizarura i Kura: Akest parell son uns mercenaris ke es venen al millor postor, cadascun té unes habilitats especials ke els fan una parella temible. No se sap realment si el ke els manté junts es la feina o l'amor... Van darrere dels fugitius de l'asil, però acaben ajudant-los, perke tb volen el botí...
Com es van conèixer akests dos???

- Akira: Kuan la coneixen estava escapant de les forces de la llei, per haver robat l'unic poster ke hi havia al món del seu amor d'infantesa, en Hiei. En Hideki reconeix el noi, ke resulta ser un dels seus companys del tresor, i l'Akira s'uneix a ells amb le'sperança de toranar a trobar-lo...
Com va saver on era akell poster l'Akira???

- Copito: La copito es una noia ke està encantada. Quan es mulla amb aigua, es trasnforma en un goril·la de color blanc. S¡enamora de la Kiyu, res més veure-la.
Què li va pasar a la Copito???

Buenu, a partir d'aki, ja podem començar XDDDDDDD
Jo per avui ja paru, si voleu començo jo l'història, però avui ja descansu XDDDDD. aixó ke he posat a dalt, només es com es troben els personatges més o menys, es pot canviar si voleu, ejejejjejej.
Bueno, faré un altree tema per posar el scomentaris, aki només va l'història, okis????
engaaaaaaaaaaaaaa endvaaaaaaaaaaaant!!!!!
Soundwave l’ha editat per darrera vegada el dia: 07/04/2004 a les 22:10, en total s’ha editat 1 vegada.
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

La Kiyu, era una noia verge i bruna (d'on he tret aixóooo??? XDDD), ke feia molt poc ke havia perdut el seu pare i la seva mare (i aixooooo???? XDDD).
Vivia en un orfelinat (es diu aixins???), on la tracataven molt malament. Les instructores eren unes males pècores, ke de monjetes bones no en teníen res, deien palaurotes i fumaven porrus (osti!!! ka fort!!!!). Però un dia la Kiyu va rebre una carta, la seva típica amiga amb ulleres i ke mai suca pà, li va donar. En el sobre només hi havia la seva adr´ça i es va ènsar ke seria un admirador secret, s'en va anar a la seva cambra i la va obrir:
"Senyoreta Kiyu,
L'informo de ke té un tiet per part del pare, ke es diu Hideki, i ke està ingresat al manicomi Paranoia Total. Akesta és l'adreça ************.

Atentament:
Sound."

La kiyu es va kedar flipant, a dins de la carta, tb hi havia un atargeta Travel, ke seguramente estab pleneta de punts per bescanviar en cosetes per menjar i per viatjar. Akella mateixa nit, a fer un pla amb la seva amiga per tal de escapar-se.
A l'hora convinguda, la seva amiga va agafar un megàfon i va dir canviant la veu:
"ATENCIÓ!!! SOM ELS DE LA BRIGADA DE NARCÓTICS!!!! ESTEU RODEJADES CAMELLES!!!!"
les monjes van començar a posar-se nervioses i van amagar els porrus ràpidament. durant akest enrenou, la Kiyu va escapar-se i es va dirigir cap a l'aeroport...

Apa, ja la podeu continuar, jejejejej
Soundwave l’ha editat per darrera vegada el dia: 05/04/2004 a les 14:53, en total s’ha editat 1 vegada.
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Koenma&Rukawa_No_Miko
Entrades: 347
Membre des de: 29/11/2003 a les 17:43
Ubicació: reikai (al kostat den Koenma) >.< *-*
Contacta:

Entrada Autor: Koenma&Rukawa_No_Miko »

l k no savia era k lavia segit na seva miga de lorfenat (diria k seskriu axi XD) a sobre un esperit duna tortuga voladora k li va di:
-vos k et puji??
-siii k axi no aure de paga el bitllet de lavio!
-don pretenies treure els dines si les monjes su gastaven tot am droges i alkol??
-me trobat un ome mol amable k sa dexat ruba..buenu...am na mika dajuda duna pedra -ensenya una pedra plena de sang- merci x portarme =^_^=
-ja em arribat
Kepper of Zoro's Hability to Bleed Massively but not Die ^Q^
AkirA
Entrades: 479
Membre des de: 22/12/2003 a les 00:56
Ubicació: El Món Infernal
Contacta:

Entrada Autor: AkirA »

En acabat el viatge la Kiyu va arribar al manicomi on segons deia a la carta k avia rebut d'una tal Sound, es trobava el seu tiet boig, en Hideki.
La Kiyu va entrar a la cambra on es trobava en Hideki:
-Tu ets en Hideki?- va preguntar la noia am cara extranyada
-Si, soc jo, i tu ki ets?Nom sona pas la teva cara...-va dir mirant-la fixamen...
-Emm...dons jo....-pobre Kiyu no sabia com explikarli
-Bah! es igual qui siguis, vine acostat k t'explikare una história
La Kiyu va seure a costat del tiet i va comensar a escoltar la seva història...(pasats 5 minuts)
-I com q jo era un pirata...bla bla bla bla....i llavors...bla bla bla, i vam enterrar un tresor i bla bla bla....(TT_TT no calla ni sota laigua)
-Aixó no su creu ningu tiet...et penses k em mamu el dit o ke- va dir la Kiyu ja farta de sentir els arguments dun boig k es creu pirata.
Pro llavors, en Hideki es va posar la mà x dintre els pantalons, i va treure un pergamí vell enrrollat am un cordill.
-Q es akesta relikia tiet?- va pregunta la Kiyu curiosa.
-Aaaah!! vols saber k es eeeeh?? dons es un mapa dun tresor k vam amargar tems enrrera uns companys pirates i jo xq...bla bla bla
Mentre en Hideki es tornava a enrrotllar explikant-li la historia, la Kiyu li va agafar el mapa i va mirar detenidamen on samagava el tresor...
Efectivamen akell tresor avia sigut amagat dedebo!!! kina alegria!! ara podre fer realitat el meu somni d tenir una casa am jardi, un marit meravellos i un gos ben macu (don e tret aixoo? XDDD)
-Ei tiet! Em de desenterrar aket tresor!! Vinga recull els trastos, qe marxem d'aki!!
[i][color=red]aite ga warukatta na[/i][/color]
[img]http://www.wizarduniverse.com/_gfx_/magazines/anime/AN20030826-asl.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

- Marxar?? d'on?? i ki ets tu??? i per cert... ki soc jo?? - va dir extramyat en Hideki- el meu mapa!!! doname'l!!!! es meeeeeeu!!!! el meu tresoooooor!!!!
- Ehhh???? Però si sóc la Kiyu, la teva nebodeta maca, maketa!!!!
- A si??? i ki soxcjo??
- el meu tiet!! en hideki!!!!!
- Ostres es veritat!!!! Kina memòria ke tinc... i a ké haviues vingut???? ké hi feies amb el mapa del meu tresor???
- PERÒ SI ME L'ACAVES DE DONAR TU!!!!!!!
de cop i volta la porta es va obrir i va entrar una nois amb una capa y amb les lletres "Jr" al front.
- ké son akests crits!!!!!??? molesteu els morts!!!!!
- ki ets tu??!!!- va preguntar la kiyu.
- aixó aixó!!! ki coi ets tu???!!! i ki sóc jo??!!!- va preguntar en hideki- i la noia estrafolaria akesta ki es també??!!!
- Ais... Hideki... no t'has pres la medicació, oi??? esclar!! segur ke has començat a contar-li a kesta noia una de les teves batalletes i se t'ha oblidat!!!! espera't, ke ara ho arreglo...
La noia de les lletres del front va agafar una cadira y li va llençar al cap a en Hideki.
PLOF!!!!!
En hideki va acaure al terra amb un bony ben gros al cap, però es va refer de seguida i es va ajupir.
- Ostres Emma Sabriel!!!!! com tu per akí!??? mira!! akesta es la meva nebodeta la Kiyu!!!!- va dir allegremente en Hideki, la Kiyu flipava.
- Un plaer Kiyu- va dir l'E.S. tendent-li la mà.
La kiyu, educadament la va saludar, però en kuant l'emma la va tocar, va posar una cara molt seriosa i li va dir:
- Moriràs d'akí a 100 dies... Els esperitsa m'ho acaven de dir...
- KEEEEEEEEE!!!?????
En hideki li va clavar un cop al cap a l'emma
- No m'asustis la meva neboda coi!!!!!!! ke es l´'unica persona ke m'ha vingut a visitar i tuja me le vols espantar!!!!
- Aixó está plagat de bojos TT_TT....- Va dir la Kiyu.
- Esclar!! perke aixó es un manicomi!!!- va di una veu darrerre seu.
La kiyu es a girar i es va trobar amb un home molt ben plantat, ke vestia molt ricament.
- Un plaer senyoreta, sóc en Sense Nom, el director del manicomi...
En Senseva agafar la ma de la Kiyu i li va fer un petó com un cavaller... mentres, l'emma i en hideki es posaven el dit dins la boca, amb cara de fàstic...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Avatar de l’usuari
Hermione99
Entrades: 977
Membre des de: 03/07/2003 a les 15:44
Ubicació: En un lloc de la Terra
Contacta:

Entrada Autor: Hermione99 »

-Et volia dir que qui entra en aquest manicomi no en pot sortir mai, sobre tot les noies boniques com tu... (riure diabòlic)-va dir el sense nom
-dish -van exclamar tots.
- K no es conya!
PLOF!
Una altra cadira havia anat contra algú, però aquest cop qui estava al terra era el sense nom. Però es va aixecar enseguida.
- Es un zombi! -van dir tots.
- No, ske ja stik acostumat, stan ksi tta la mva vida en akest lloc..
L'Emma Sabriel stava a punt de triar-li una taula però va caure l mapa i la va tirar a terra i va caure sobre en Hideki.
PLOF!
[img]http://img128.imageshack.us/img128/1683/carnetsound012hermi9hl.gif[/img][img]http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/he/rm/hermione99/channels/temps_lliure/images/4241412signatura.gif[/img]
AkirA
Entrades: 479
Membre des de: 22/12/2003 a les 00:56
Ubicació: El Món Infernal
Contacta:

Entrada Autor: AkirA »

La Kiyu va pensar (TT_TT fins i tot el director esta com un llum...mare de dw) De sobte als peus del Sensenom, va sortir un petit robotet am forma de gosset mol bufó.
-Oh! que es aixo?-va preguntar extranyada la Kiyu
-Es la Cube, la meva mascoteta-va dir-li am un somriure a la cara
Mentre la Kiyu s'entretenia am la Cube, en Sensenom va dirs-li an Hideki i a L'Emma:
-Escolteu colla d sonats, no feu massa xibarri k aki ia + gen igresada meu entes?! no m'obligueu a fer coses k no vull!-va cridar-lis tot furios
Kuan anava a marxar en Sensenom, li va dir a la Kiyu:
-Ah! senyoreta kiyu...(va ficarse la ma x el puny d la maniga i va treure un ram d roses)
-(*)o(*) uooooh màgiaa!-va exclamar la Kiyu
-Aixó només es una petita mostra del honor qe em mostra k us allotgeu aki, espero k no us causin masses molesties akests paranoics; si necessiteu res, em podeu avisar kuan volgueu-va dirli tot galan am un somriure encisador.
(En Sensenom i la Cube marxen)
-Oh! es vritat! tiet! em de marxar d'aki i anar a desenterrar el tresor!! aurem de fer un pla d fugida- va proposar la Kiyu tota emocionada
[i][color=red]aite ga warukatta na[/i][/color]
[img]http://www.wizarduniverse.com/_gfx_/magazines/anime/AN20030826-asl.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Koenma&Rukawa_No_Miko
Entrades: 347
Membre des de: 29/11/2003 a les 17:43
Ubicació: reikai (al kostat den Koenma) >.< *-*
Contacta:

Entrada Autor: Koenma&Rukawa_No_Miko »

van agafa tot de koses k es pensaven k podien servi kom la taula o una kadira i....un vanu de papeee??? , en sensenom li va pregunta a la Kyiu ke volia fer
-ke vols fe??-va di en sensenom (XD en tinkiwinki li va di a la po k si volia na ajuga "po vos na ajuga??")
-merda!!! men avia endeskuidat de k tava akii!!! lestabornire am la taula TEEEE- va di la Kiyu pro la cube si va interposa i am la seva armadura superresistent u va para i va rebota kontra la Kiyu k u va skiva i va anar directament al llum del sostre k es vva trencatr i va caure al cap den sense nom
-indirectament pro ta funciuonat-va dir l'emma, en hideki tava en una de leas seves krisis didentat, es kreia un lloro
-indirektamen po ta funcionat indirektamen po ta funcionat indirektamen po ta funcionat.
la Kiyu li voliadir a l'enma k fes el favor de kallarlu pro la Cube se li avia agafat a la cama i no sen va poder desenganxar perqu savia posat superglu a la boca
Kepper of Zoro's Hability to Bleed Massively but not Die ^Q^
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

- AAAHHH!!! TREIEUME-LA!!!!
anava dient la kiyu mentres agitava la cama per tal de desferse'n de la Cube.
- Deixa-mo a mi!!!!- va dir l'emma
- aaarrr.. deixa-mo a mi...- deixa-mo a mi!!!!- repetia en hideki
- i recorda'm ke desprès li foti un mastegot al teu tiet!!!
l'emma va juntar les mans d'una manera estranya i va recitar un conjjur molt estrany.
- TRAVESSA!!!!!!
va cridar i va tocar la Cube. la cube va atarvessar de seguida la cama de la kiyu, com si fós un fantasma. quan la cube va estar al terra, la kiyu tota empipada li va fotre una puntada de peu ke va donar-li a en hideki a tot el cap, i va tornar a recuperar la memòria.
- VINGA!! VINGA!! MARXEM NOIES!!!!- va dir mentres donava voltes i voltes per tota la cambra.
- PARA D'UNA VEGADA COI!!!!!- va dir-li la kiyu fent-li la traveta, amb lo cual, en hideki es va donar de morros una altra vegada amb la cube.
la kiyu va agafar el seu tiet, i de cop i volta es va adonar ke a la part trassera de la cube havia una coseta gravada:
"Made in Sound"
"de ké em sonarà a mi akest nom???", va pensar la kiyu...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
AkirA
Entrades: 479
Membre des de: 22/12/2003 a les 00:56
Ubicació: El Món Infernal
Contacta:

Entrada Autor: AkirA »

la kiyu es va kdar pensativa uns segons fins k l'Emma la va interrompre:
-Ei, vinga, no t'encantis em d sortir daki abans k el sensenom recuperi la consiencia!-va dirli mentre es penjava a lombru un farcell am totes les andromines necessaries i a laltre ombru en hideki.
-Ah! (baixa de la lluna) si!, vinga somiiii!!
Van marxar del manicomi Paranoia Total d'amagatotis i sendinsaven a la ciutat x busca un lloc trankil on cumensar a investigar la trobada del tresor.
Mentrestan, al manicomi....
-Ugh...k, k ma pasat?-va preguntarse en Sense Nom.
-Senyor sa estabornit am un llum k li a caigut al cap-va dirli en Karura k era un dels seus homes d confiança.
En Sense Nom va recordar tot alló k avia passat.
-Ah! es vritat! Kiyu? on es la meva estimada Kiyu?- va dir preocupat miran x tot arreu.-merda...akells sonats an fugit am la noia...-va dir furios aprentan el puny...Karura!Kerurizarura! Neu a capturar-los i porteu-los aki d tornada, si cal, feulis mal, pro a la Kiyu k no li passi res, meu entes?
-Sí, com vusté mani-van dir tots 2 alhora
Van marxar rapidamen a la busca dels fugitius tal i com els i abia manat en Sense Nom
[i][color=red]aite ga warukatta na[/i][/color]
[img]http://www.wizarduniverse.com/_gfx_/magazines/anime/AN20030826-asl.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Hermione99
Entrades: 977
Membre des de: 03/07/2003 a les 15:44
Ubicació: En un lloc de la Terra
Contacta:

Entrada Autor: Hermione99 »

Després d’una llarga i complicada investigació, van descobrir que els fugitius s’amagaven a la ciutat (es veu que el farcell de l’Emma tenia un forat i van anar caient andròmines des del manicomi fins a la ciutat). Per no cridar l’atenció (anaven vestits de guardaespatlles) van decidir anar vestits de cura i de monja.
- Som superintel·ligents kura! Sobretot jo.. (modèstia a part)
Però al final resultà que tothom els mirava igualment, això no els va extranyar molt fins que va venir la policia...
- On us creieu k aneu així? - els preguntà el policia.
- A l'esglesia de la ciutat.. - va contestar la Kerurizarura.
- Llàstima que siguem budistes... - va dir el policia mentres els posava les manilles.
- Ens haurem equivocat de ciutat! Tampoc es tan greu!!
- I a sobre mercancien amb droga il·legal.. Us poden caure uns anyets (riure diabòlic)
[img]http://img128.imageshack.us/img128/1683/carnetsound012hermi9hl.gif[/img][img]http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/he/rm/hermione99/channels/temps_lliure/images/4241412signatura.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

els van ficar al cotxe amb les manilles i els portaven cap a la comisaria, però els agents de policia van rebre una trucada per ràdiu.
"Atenció si-us-plau!!! Ha hagut un robatori a Chunichu cómics. ke totes les unitats es dirigeixin cap a l'establiment per detenir la lladre. si.us-plau, l'objecte ke ha robat és molt valuós, no ha de pendre cap mal!!!! canvi i fora!!!"
- Vinga!! anem!!!!- va dir el policia 1, activant la sirena.
NINONINONINONINONINO!!!!!
Es van dirigir a corre-cuita (kin domini de l'idioma, eh??) cap a la tenda de comics i van veure ke tenien rodejat el local.
- Va, anem a comprar els donuts, ke aixó té per estona- va dir el policia 2.
Aprofitant ke els policies havíen sortit per menjar, en Karu li va dir a la Keru:
- Agafa el meu clauer, el tinc a la butxaca ke bjo no arribu.
La Keru va agafar el clauer.
- Ké hi faig ara amb aixó???
- Posame'l a la boca!!!
- No siguis guarro!!!!
- Tu posame'l i calla!!!!
La Keru li va posar com va poguer el clauer a la boca. De cop i volta va sonar la ,musica de bricomania mentres ke en Karu mastegava el clauer.
- Au! ara agafa'l!!!- va dir en Keru amb el clauer a la boca.
- I UNA MERDA!! ESTÁ PLE DE BABES!!!
Però en Karu li va escopir a kles mans.
- PORC!!!! AKESTA ME LA PAGUES!!!!- la Keru es va adonar d'una coseta, ja no havia clauer del barça, s'havia transformat en una clau mestra- ESTS EL MILLOR KARU!!! llàstima ke no siguis igual a la cama...
- CALLA I OBRE LES MANILLES KE VINDRAN DE SEGUIDA!!!!
La Keru va obrir les manilles de tots dos i es van treure les difresses de monjes.
- I ara ké fem, si sortim del cotxe, ens agfaran...
- YA HO SE!!!! ENS FAREM PASAR PER PIZZEROS I ENS COLAREM A LA TENDA DE COMICS!!!!
VAL!!!
van donar-lila volta a les disfresses de nmonjes i es van trobar vestits de pizzeros. van sorit i un agent de policias els va aturar.
- On aneu vosaltres??!!!- va preguntar el policia.
- Portem la pizza ke ha demanat el segrestador...
- Está bé, passeu!!!
Tots dos van anar tan campants cap a la tenda.
- Escolta- va preguntar una ltre policia- no et semblenuna mica estranys akests pizzeros??
- Per ké??- va preguntar l'altre.
- Des de kuan reparten les pizzes de dos en dos???
- MERDAAAAA!!!! ATUREU-LOS!!!!!
En karu i la Keru van començar a cporrer mentres els disparaven i van aconseguir entrar a la tenda, però de seguida es van trobar una espasa a la gola.
- Ki sou vosalres??- va preguntar la segrestadora...
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
AkirA
Entrades: 479
Membre des de: 22/12/2003 a les 00:56
Ubicació: El Món Infernal
Contacta:

Entrada Autor: AkirA »

En Karu i la Keri es van posar mol nerviosos i suaven x els descosits
-Em...daixo,...k et ve d gust una pizza?
-¬¬ (va acostal-si + la fulla d lespasa al coll) mireu sigueu polis difresats o no, com comprendreu no puc deixar testimonis...aixi k vosaltres mateixos...
-Espera't! nons matis! tb fugim d la policia nosaltres, sius plau nons facis mal, tambe volem escapar sense k ens descobreixin. (va juntar les mans suplican)ens as dajudar-va dir en Karu
La segrestadora els va mirar am cara d menyspreu
-Si voleu escapar us buskeu la vida vosaltres solets, no tinc xq ajudar-vos pro....¬¬* us podria fer servir com a ostatges...(soc un geni HE HE HE XDDD)
La Keri va veure k la segrestadora portava com una mena de potser enrrotllat a sota l'aixella..."q diantre deu ser?" va preguntarse la Keri.
La segrestadora els va agafar al la fulla d lespasa apuntant-lis al coll i va sortir cap a fora...
[i][color=red]aite ga warukatta na[/i][/color]
[img]http://www.wizarduniverse.com/_gfx_/magazines/anime/AN20030826-asl.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Hermione99
Entrades: 977
Membre des de: 03/07/2003 a les 15:44
Ubicació: En un lloc de la Terra
Contacta:

Entrada Autor: Hermione99 »

-Tink akets repartidors de pizza com ostatges, si us moveu ni que sigui un centimetre... :evil:
- No seria un milimetre? - es preguntà la Keri
- Tb s potdir així - va contestar la segrestadora acostant-li + l'espasa.
Però els policies no es van aturar després d'escoltar l'amenaça, encara s movien més, els estaven corralant.
- Que parlo en xino jo?! - va dir la segrestadora, però va ser ignorada.
- Em sembla ke no podrem explikar-ho això..
- Pizza gratis x ki ns salvi!! T_T
De cop tots es van quedar quiets i s van akostar als repartidors...
- Doneu-nos la pizza i us salvem...
- Em sembla k t'ho has cregut massa això de ser repertidors pk la capsa sta buida... - va xiuxiuejar la Keri
- Glups..
- Pro tinc una idea, tira-la al cap de la segrestadora i sortim corrents...
En Karu va tirar la capsa damunt del cap de la segrestadora, xo el pla fàntastic de la Keri tenia un fallu... Que la caixa buida no pesa gens, així que va caure a terra i es va obrir mentres ells dos intentaven sortir corrents.
- Ens han estafat! Atrapeu-los, això s pitjor queun robatori!
(Com veureu el policia stava una mika sonat)
Van anar radera d'ells pro la segrestadora va sortir abans i els va tancar la porta als morros.
- M'heu caigut bé, us salveu x això.. Wno ja ns veure'm!
- Pro si anem pel mateix camí..
- Aps, si tens raó n_nU
[img]http://img128.imageshack.us/img128/1683/carnetsound012hermi9hl.gif[/img][img]http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/he/rm/hermione99/channels/temps_lliure/images/4241412signatura.gif[/img]
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

En karu va mirar a fora, i veia a tavés de la porta de l'establiment (era de vidre, però superresistent, eh??) els policies ke tenien els ulls injectats en sang.
- TIN POOOOOOOOOOOORRRRRR!!!!- Va cridar en karu.
La keru li va clavar un mastegot
- Sigues home!!!!
I es va adonar ke la segrestadora tapava l'entrada amb una cortina i es posava a mirar el sostre.
- Per cert, jo em dic Keru i ell es en Karu, com et dius??
La segrestadora es va posar el poster a l'eskena amb una corda.
- Akira, i sabeu per ké??
L'akira va donar un salt i va agafar un cordil ke penjava del sostre, de cop i volta, del sostre va caure una plataforma, on hi havia una motu wapíssima!!!!
- O.O- van dir en karu y la keru.
l'akira va agafar dues pistoles de balins ke hi havia a la tenda i els hi va donar.
- Vinga!!! agafeu-las i pugeu!!!
l'akira es va pujar a la motu, i desprès en karu i la keru, anàven una mica estrets, però no volien dir res, no volien fer-la enfadar.
- PREPARATS!!???- va di l'akira engegant els motors.
- SI!!!!- van cridar alhora ñla keru i en karu.
- ENDAVAAANT!!!!!
BRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOUMMMMMMMMMMMMM!!!!!!
l'akira va agafar l'espasa i va tallar un fil, ke va fer ke la cortina ke tapava l'entrada caiguès, i va pitjar l'accelerador. de cop i volta els policies es van rtobar amb una motu ke anava a tota llet cap a ells.
- DISPAREU A LA PORTA!!!!!!- va cridar l'akira.
els 2K (keru i karu) ho van fer, i la porta es fer mikes, amb lo cual van poder sortir mab la motu sense cap problema.
- SOM LLIUREEEEEEEEEEEEEEESSSSSSS!!!!!!- va cridar la keru
l'akira eskivava molt fàcilment els cotxes de policia, però n'hi havia d'altrtes ke els perseguien.
- ANEU A PENDRE PEL CUL!!!!- va cridar en karu i amb la seva pistola de balins, va petar les rodes dels cotxes.
en questió de minuyts, akests tres havien despistat la policia. anàven ja a la velocitat ke dicta la llei, quan de cop i volta la keru es va posar a cridar
- PARA!! PARAAAAAA!!!!
l'akira va parar, hi eren davant d'un bar.
- ke tens ganes de fer un riu potser???- va preguntar en karu.
- NO MIRA!!!!- va dir senyalant una de les taules del bar, estaven la koenma, en hideki i la kiyu prenet un Cpuchinnmo (eeeeeco!!!)
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Karura
Entrades: 454
Membre des de: 30/11/2003 a les 13:16
Ubicació: A la Fi del Món, "l'infern"
Contacta:

Entrada Autor: Karura »

- VOSALTRES PALLASSOS LES MANS AL COLL!!! - va dir la keru emocionada, treient dues navalles (que li agradaven molt)
- ¬¬ ehem, no seria les mans al cap en tot cas keru... - va dir en karu
- són molt rarus, potser tenen ganivets entre els cabells...
- no se qui està més paranoic, sincerament
- imbecil... buenu es igual, tots quiets i callats mentre en karu avisa al director de què us hem trubat.
En Hideki havia tornat a perdre la memòria i no s'enterava de res, l'Emma Sabriel parlava animadament amb el fantasma d'un home que s'havia mort per pendre un Capuchino enverinat, la Kiyu intentava amagar "dissimuladament" el mapa del tresor, la keru feia com malabarismes rarus amb les navalles per espantar-lus i que callessin, i a en karu se li havia atascat la pistola de balins.
- a veure una mica d'ordre sisplau no??? uns assassins que no saben ni mantenir les victimes en silenci, i una colla de bojos paranoics prenent cafe, es pot saber que passa aqui?? - va cridar l'akira molt atabalada.
- no ho se, en Sense Nom, el nostre jefe, ens va dir que els capturesim, pero que a la noia que en teoria no esta boja no li fessim res... - va dir en karu
- es clar!! matem als altres, i aixi numes n'haurem de controlar una!! jaja us descuartitzareeee - aixo ho va dir la keru, logicament xD - em pintare les ungles amb la vostra sang :twisted:
- PERO ES POT SABER KE PASA AKIIII??????
l'amo del bar va surtir molt esverat amb una escopeta i apuntant-los
- ja marxavem... - va dir en karu
En karu va convencer a la keru de que no descuartitzes a ningu i els va portar a tots a dins del bosc per amagar-los, els va lligar amb les cordes als arbres i discutia amb l'akira sobre com purtar-los al manicomi sense que es notés.
- obviament, disfressats de pizzeros, no - va dir l'akira - pero a mi no m'hi fiqueu pel mig, jo me'n vaig amb la moto que no hi tinc res a veure...
la keru, que estava registrant els presoners, va descobrir el paper que amagava la Kiyu.
- torna'm aixooo!!!!!!! - va cridar al kiyu histerica
- mira karu, els bojos jugaven a allo dels vaixells, en aquesta casella en van enfonsar un, veus que hi ha una creu?
-no siguis burra keru, creus que aixo s'assembla en algu a lu dels vaixells?? aixo es.... DEU MEU ES UN MAPA DEL TRESOR!!! :shock:
ashita o hiraku, kagi wa reality, uso wo...
[img]http://images.google.es/images?q=tbn:1qPB3KptMIsJ:www.angelfire.com/anime3/sorcerous/caps/azalie/azalie10.jpg[/img]
...kowashi tzuketai!
AkirA
Entrades: 479
Membre des de: 22/12/2003 a les 00:56
Ubicació: El Món Infernal
Contacta:

Entrada Autor: AkirA »

l'akira es va girar d cop
- :shock: un tresor dius??!!
En Karu miran detalladamen el mapa va verificar:
-Sense cap dubte, es un tresor amagat...i sembla ddbo...
-EP TU! TORNAMU!!-cridava la Kiyu
Mentrestan, l'akira, la keru i en karu miraven el mapa embadalits, la kiyu els amenasava ke li tornesin el mapa, L'Emma Sabriel parlava am els esperits, i en Hideki li avia entrat la paranoia i es pensava k era un miku. Es va desfer de les cordes i es va pujar a sobre d lespatlla d l'akira i li va pendre el poster k diua penjat.
-Eh tu!! k tas cregut k fas!! tornam aixo!- va dirli treien lespasa
-UUKII, UKKIIII!!-va dir saltan i trepan a un arbre
Desde dal del arbre en Hideki va desembolicar i va veure el poster
i va tornar en si
-Ostres tu, pro si jo a aket el cunec!-va dir. I kuan va caure en la conta k taba dal d'un arbre...PLOFF >.< va caure
-...(li va cambiar l'expresio d la cara li posa lespasa al coll), digues miku filós...k en saps tu d'en Hiei...?
[i][color=red]aite ga warukatta na[/i][/color]
[img]http://www.wizarduniverse.com/_gfx_/magazines/anime/AN20030826-asl.gif[/img]
Karura
Entrades: 454
Membre des de: 30/11/2003 a les 13:16
Ubicació: A la Fi del Món, "l'infern"
Contacta:

Entrada Autor: Karura »

- hummm... krek ke era d la meva tripulacio... li enkantava matar i amenaçar, sempre parlava de que noseke de la venjança perque la seva germana li va robar un collaret de petxines de la seva mare. ai no, no anava aixi, la venjança era contra la seva avia que el va deixar caure d'un precipici perque s'estava kremant i noseke del foc... no espera, tampok era aixo, blablablabla....
- deixa-ho corre iaiu... a veure, saps on es ara en hiei?? - l'akira cada cop li acostava mes l'espasa
- i a mi ke m'explikes nena!! tenia molta mala llet, kuan vam enterrar el tresor es va enfadar moltissim perque el volia per ell, nosaltres el vam amagar molt be i no li vam dir on era perque no el trobes, putser encara ésta buscant-lo jejeje...
- QUE PUTSER ENCARA ÉS ON EL TRESOR???? - a l'akira li anava a dunar 1 atak de cor
- jove, pero si u deia de broma...
- de broma!!!!??? :evil: :evil:
- buenu si, pero putser es una broma verdadera nose
- esta amb el tresor o no????
- croac, croac... - i en hideki es va posar a saltar com una granota
- iaiu paranoic... buenu no em puc deixar perdre akesta oportunitat, krek ke m'haig d'assegurar, anire a per akest tresor tant si voleu kom si no!!!
ashita o hiraku, kagi wa reality, uso wo...
[img]http://images.google.es/images?q=tbn:1qPB3KptMIsJ:www.angelfire.com/anime3/sorcerous/caps/azalie/azalie10.jpg[/img]
...kowashi tzuketai!
Avatar de l’usuari
Soundwave
Dominadora intergalàctica
Entrades: 1563
Membre des de: 17/06/2003 a les 18:20
Ubicació: Planeta Cybertron
Contacta:

Entrada Autor: Soundwave »

- eyeyeyeye!!! ens han encomanat una latra missió!!!!- va dir la karu
- va!!!! kiet!!! no et menjis les moskes!!!!- deia mentrestant en keru a en hideki
l'akira abnava a treure l'espassa, però es va detenir i va somrieure
- uy si!! tens raó, au!! aneu vosaltres a portar-los al manicomi ke jo m'en vaig a buscar el tresor!!!- va dir l'akira mentres tornava a pujar la motu.
- keeeeee!!!!!- van cridar tots
BRRRRRROOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUM!!!!!
l'akira va sortit a tota llet.
- noooooooo!!!!! el meu tressssssoooooooorrrrr!!!!!- va cridar la kiyu ke encaa estava lligada- adeu al meu somni d'una llar preciosa i un marit meravellos TT_TT...
- no parlis tant i camina!!!- va cridar la keru.
- PERO KE NO HO ENTENEU!!!!!- va cridar la kiyu- AMB ELS DINERS DEL TRESOR MAI MÉS HAURE DE TORNAR A TREBALLAR!!!!!!
els 2K van dubtar durant uns moments...
"creus ke aixçó del tresor es veritat??"- va xiuxujejar la keru
"nu se... però a saver kina mena de tresor és si la va enterrrar akell payu..."- va dir en karu senyalant en Hideki, ke ara estava fent de gos i pixant com un d'ells en eun arbre...
"podríem preguntar-li a l'oracle..."
"bona idea!!!"
- vosaltres!!! allà ben kietets!!!- va cridar la keru.
llavors en keru i la karu van treure dos Tamagochis. els van colocar l'un davant de l'altre...
- oh.. oracle... tu ke esempre ens guies... t'em de fer unes preguntes...- va dir la keru.
tots dos es van kedar veient el tamagochi i van veure ke el mosntruet de tots dos assentia amb el cap.
- molt bé!!!- va dir en karu- ke existeix realment akest tresor???
els monstruets van tornar a assentir amb el ke semblava ke era el seu cap...
- ens convé trobar el tresor???
els monstruets van afirmar amb el cap una altre vegada
- mooolt bé!!!!- va dir en karu tirant amunt i aval el seu tamagochi- us ajudarem, jejejejeje, perke veieu lo bons ke som!!!
- ¬¬... bonisssims...- va dir la kiyu.
els van deslligar i es van kedar pensatius...
- i ara com ens ho farem per atrapar-la???- es va preguntar la keru.
- per ké nmo li pregunteu al vostre oracle???- va dir l'emma agafant-li el ta,magochi a en karu.
-ey!!! torna-mho!!!- va cridar i es va abalan´çar sobre l'emma, però la va travesar com si fos un fantasma.
tots se la van mirar amb cara de O.O... però l'emma va exa,minar el tamagochi com si res...
- ostres!! com coi va aixó??!!!- va dir l'emma donant-li voltes, i va mirar la part del darrere- "MADE IN SOUND"... ké es aixó?? un conjur o ké??? d'on heu tret akest oracle??
- ey!!!! aixo!!!! aixó jo ja l'he escoltat abans!!!!- va cridar la kiyu.
però ningú li va fer cas, perke la keru va cridar emocionada
- aiiiiis!!!!! eske gràcies a kestes cosetes en karu i jo ens van conèixer!!!! t'en recordes amorcet???
ImatgeBleug (/^_^)/ i \(^_^\)WebcómicImatge
Sóc la dominadora del món sencer, i em diuen Cybermoooooocho... I :cors: l'imperi del Mochu Pochu...
Karura
Entrades: 454
Membre des de: 30/11/2003 a les 13:16
Ubicació: A la Fi del Món, "l'infern"
Contacta:

Entrada Autor: Karura »

- va keru ara no t posis pava... - en karu ja s'estava pusant vermell
- :oops: vale vale... wenu aki m totes akestes herbes m'estik punxant nem a alguna clariana.
Van kumensar a caminar, i kom ke l'emma s'havia pusat a parlar mb en hideki sobre kom decidien si les herbes anaven al cel o a l'infern, van poder recuperar l'oracle.
- ei keru, kom anava l'historia akella d tu i en karu? - va preguntar la kiyu
- jiji si mira, jo stava a l'akademia d'espies sigilosos i llavors...
- xo ke dius!! no m'estranya ke akabesis marxant, et va mes el paper d monja ke no el d"espia sigilosa" jajajaja - va cridar en karu rient kom 1 boig
- ai calla no stava parlant mb tu, llavors jo... AIIIIII NOOOOOO!!!!!!!!!!!! - la keru va fer un crit ke el devia haver sentit l'akira i tot - la Zassssss!!!! no la portu!!!! i s'hi me l'han robat????
La zass era una d les seves navalles i no podia viure sense les dues.
- tonta!! xo si akella cosa es una birria, kom vols ke l'hagin robat ¬¬ - va dir en karu - segurament t'haura caigut....
- desfem el cami!!! l'hem d trubar :cry: :cry:
Van tornar, els va costar una mika, (sobretot perque no hi havia manera de fer-li entendre a l'emma ke no era cap navalla de rituals de sacrificis, i a en hideki li agafaven paranoies de tant en tant) pero al final van trubar la Zass.
- Zass!!! ja te trubat :D :D :D - la keru ja es tornava a emocionar - AAAAAAARRGGGGGG!!!!
- per tots els morts no em diguis ke ara has perdut la Dagoss - va dir en karu, bastant atabalat (la Dagoss era l'altra navalla xD)
- karu karu!!!! veniu aki!!! Kiyu, hideki, emma sabriel!!!
la keru s'havia trubat amb un enorme gorila blanc amb pinta d'agressiu, i les navalles de la keru no li servien kontra tan de pel i carn.
- more't!!! - en karu li va disparar - ai no!! akesta era la pistola d'aigua...
llavors en gorila es va transformar en una noia
- ai las!! em sembla ke jo tambe cumensu a estar paranoic... - va dir en karu.
pero ningu li va fer cas, estaven tots kom en shock i no deien re, excepte la kiyu.
- Com et dius? - va preguntar interesada
- Copito - li va respondre timidament.
I es van quedar les dues noies mirantse...
ashita o hiraku, kagi wa reality, uso wo...
[img]http://images.google.es/images?q=tbn:1qPB3KptMIsJ:www.angelfire.com/anime3/sorcerous/caps/azalie/azalie10.jpg[/img]
...kowashi tzuketai!
Respon

Qui està connectat

Usuaris navegant en aquest fòrum: Google [Bot] i 55 visitants